Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit jelentsen ez? Kell nagyon...

Mit jelentsen ez? Kell nagyon aggódnom?

Figyelt kérdés
Rám ír messengeren egy nekem idegen, de környékbeli pali és ezt kérdezi, hogy miért van rólad meztelen kép a facebookon? Küld valami face linket, meg nyitom, de nem tölt be. Sose raknék fel meztelen képet facebookra, nem értem honnan szed egy idegen pali ilyeneket, és az a félelmetes ,hogy még face linket is küld ami nem is tölt be. Ne foglalkozzak az üggyel vagy lehet valami valóság alapja ennek? Én nem vagyok vetkőzős csaj. 18 éves lány vagyok.

2023. márc. 15. 11:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%

Sok eszed van ha idegenek által küldött linkeket nyitogatsz meg... 18 évesen ennél több eszed is lehetne.

Azt még megértem hogy egy 70 éves bevisznek az erdőbe ilyennel, de egy 18 évest?!

2023. márc. 15. 12:01
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

Az utolsó hozzászóló pontosan leírtam ami egyből eszembe jutott a kérdésed elolvasása után.

18 évesen is ennyi sütnivalód van? Azt hittem már a te korosztályod tudja ezeket a dolgokat mivel gyerek korotok óta telefon van a kezetekben..

AZONNAL jelszó változtatás MINDENHOL (face,insta,email stb..)

+ ha ennyire buta vagy akkor 2 faktorost beállítani mindenhol!

2023. márc. 15. 12:58
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Vélhetően te magad telepítettél egy olyan vírust a gépedre - a linkre kattintással, - amely valóban arra való, hogy kompromittálható, zsarolható legyél!
2023. márc. 15. 15:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vírust küldött.
2023. márc. 15. 18:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Van rá esély, méghozzá elég nagy, hogy ténylegesen vírusos linkre mentél.

Pár éve, messze gimis voltam még, egyik osztálytársam kapott hasonló szöveggel, linkkel üzenetet, amit meg is nyitott... Vírus volt, ami annyi ilyen üzenetet generált a kontaktjainak, hogy a FB ki is tiltotta napokig.

Szóval: jelszóváltoztatás az összes felületen, és legközelebb tényleg ne nyiss meg idegenek által küldött linkeket, illetve ismerősöktől küldöttekkel is csak óvatosan.

2023. márc. 15. 19:06
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg vírus volt. Kindenképp telepíts egy vírus szűrő programot.
2023. márc. 15. 19:11
 17/19 Senior Séf ***** válasza:
33%
Kérdezd meg, nem vagytok--e rokonok, mert nagyon hasonlít az apád fäszára...
2023. márc. 20. 19:35
 18/19 anonim ***** válasza:
83%
Biztos valami vírust küldött..
2023. márc. 20. 21:36
 19/19 anonim ***** válasza:

1. Ha én tudom magamról, hogy nem készült rólam soha meztelen kép, akkor automatikusa törlöm, tiltom.

2. Baj, hogy tudomásul vetted, meg is nyitottad.

Tiltsd le, sürgősen.

2023. ápr. 9. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!