Fel is jelentsem vagy csak húzzak el azonnal de mi lesz a pénzzel?
Harmadik napja lakok az albérletbe és arra értem haza a tulaj pasi ott van, rajta az én bugyim és melltartóm van és arra maszturbál. Ezután előttem onnan és barátnőmnél aludtam.
A tulaj hogy rajtakaptam csak röhögött rajta és mondtam neki azonnal eljövök azt mondta nyugodtan de bukom a kauciót meg az első havi lakbért
Mit tennétek?
1. Közjegyzővel hitelesítve lett az albérleti szerződés?
2. Mit tartalmaz a szerződés arra vonatkozóan, hogy hányszor jöhet be a főbérlő a lakásba?
Pénteken szoktak trollkodni...
Jó hamar eltelt ez a hét is.
Zárd a szobád. Ha nincs zár, akkor szerelj fel egyet. Ha pampog, akkor simán feljelented a NAV-nál, gondolom, szerződés nem készült, vagy ha készült, támadható.
Rejtett kamera se rossz ötlet, de a közhiedelemmel ellentétben rohadt könnyű kiszúrni, ha ott van. Ami jobban működik: mondj le a kaucióról, húzz ki 1-2 hónapot a barátnődnél, amíg nem tudsz kivenni egy új lakást, és névvel, arccal szégyenítsd meg a neten minél több ember előtt, minden egyes albérletes csoportba rakd be, hogy mi történt, hogy más ne sétálhasson bele ebbe a csapdába. Valószínűleg nem te vagy az első, akinek benyeli a kaucióját, mert ugyan ki maradna ezután ott? És az emberek inkább benyelik, mert szégyenlik, pedig ez nem a te szégyened, hanem az övé.
Jelentsen fel nyugodtan becsületsértésért, kit izgat? Úgyse fogja megtenni, ha egy aberrált perverz fasz, aki a zaklatáson túl még a kaucióval is behúz, akkor neki van igazán vesztenivalója.
Ja, egy életre jegyezd meg, hogy tulajjal egy lakásba nem költözünk, de még úgy se, ha a szomszéd utcában lakik. Mindig alsóbbrendű polgár leszel a saját otthonodban, ha a tulajjal laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!