Jogosan tartok ettől vagy túlreagálom, hogy mit gondolnak rólam?
Figyelt kérdés
Mostanában ha elmentem bulizni, több fiú ismerősöm odajött táncolni hozzám. Ilyen összesimulósan táncoltunk, hol háttal, hol szembe voltam. Egyikkel se volt táncnál több, hiába akartak csókot elutasítottam és a későbbiekben sem szeretnék ennél többet tőlük. Ezenkívül idegenekkel sose állnék le így, el szoktam őket utasítani. Viszont félek hogy ha továbbra is így folytatom megítélnek esetleg ler*ibancoznak. Jogosan tarthatok ettől vagy a tánc még belefér ismerősökkel?2023. márc. 12. 16:35
1/4 anonim válasza:
Szerintem egyeltalán nem r*bancos, amit csinálsz. Azzal táncolsz akivel TE jól érzed magad. Szerintem a tánc még nem jelent semmit, nyilván ha végig csókolóznál mindenkivel, na az már lehet picit fura lenne. De szerintem emiatt ne aggódj. :)
2/4 anonim válasza:
Ha nagyon meg akarnak ítélni érte,akkor úgyis meg fognak,ez ilyen dolog.Ha te tudod,hogy mit miért teszel,akkor szrd le,ki mit gondol.
4/4 anonim válasza:
Nőként mondom: előbb-utóbb a fiúk le fognak rbancozni. Ha csókolózol velük azért, ha nem hagyod magad, akkor meg azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!