Szerintetek milyen az életem ezek alapján?
Sziasztok!Én a saját életemet nagyon unalmasnak és egyhangúnak találom,viszont kíváncsi lennék a ti véleményetekre is!Szóval így néz ki egy átlagos hétköznapom:felkelek 6 órakor reggelizek,felöltözök elkészülődök a suliba aztán 7kor buszra szállok 8 órakor már kezdődik is az első órám.Általában fél 2ig vagyok suliba.Negyed 3ra hazaérek,ebédelek,tanulok 1-2 órát telózok,fürdök,vacsorázok megint telózok vagy tv-zek és 9kor már alszok is.Ennyi és ez megy hétfőtől péntekig baromira unom már.Hétköznap felkelek 10kor tanulok,eszek filmet nézek fekszek,alszok.Kéthetente szoktam elmenni hétvégén egy kicsit kikapcsolódni,bulizni a haverokkal.Idén érettségizem emiatt elég sokat stresszelek,a jogsit már nyáron megszereztem,de hetente csak egyszer szoktam vezetni.Röviden ennyi.Szerintetek is egyhangú és unalmas az életem vagy csak szerintem?Értelmes válaszokat szeretnék...köszönöm!
18/F
Akkor keress másikat.
De amúgy ha 2-re érsz haza azt ne mondd már, hogy nem fér bele semmi. Írod, hogy felváltva nézed a TV-t meg a telefont, ezek egyértelműen tök üres idők, teljesen fölösleges ezekkel időt pazarolni.
A filmezés helyére beiktathatnál egy kis sétát!
Unalmasnak nem hiszem jogy unalmas, de tény hogy egyhangú!
De találhstnál egy hobbit is! Festés, rajzolás, írástípusok gyakorlása stb.
Én régi, használt gépekrt javítok fel, a tetszetōsebbeket megtartom a többit meg eladom, nyilván nem kis haszonnal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!