Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek milyen az életem...

Szerintetek milyen az életem ezek alapján?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Én a saját életemet nagyon unalmasnak és egyhangúnak találom,viszont kíváncsi lennék a ti véleményetekre is!Szóval így néz ki egy átlagos hétköznapom:felkelek 6 órakor reggelizek,felöltözök elkészülődök a suliba aztán 7kor buszra szállok 8 órakor már kezdődik is az első órám.Általában fél 2ig vagyok suliba.Negyed 3ra hazaérek,ebédelek,tanulok 1-2 órát telózok,fürdök,vacsorázok megint telózok vagy tv-zek és 9kor már alszok is.Ennyi és ez megy hétfőtől péntekig baromira unom már.Hétköznap felkelek 10kor tanulok,eszek filmet nézek fekszek,alszok.Kéthetente szoktam elmenni hétvégén egy kicsit kikapcsolódni,bulizni a haverokkal.Idén érettségizem emiatt elég sokat stresszelek,a jogsit már nyáron megszereztem,de hetente csak egyszer szoktam vezetni.Röviden ennyi.Szerintetek is egyhangú és unalmas az életem vagy csak szerintem?Értelmes válaszokat szeretnék...köszönöm!

18/F

2023. márc. 6. 16:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg az agyatlan bambulást lecserélhetnéd valami tartalmas időtöltésre. Csinálj valamit. A leírtak alapján nincs hobbid.
2023. márc. 6. 17:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Volt hobbim a sportolás.De azt is abba kellett hagynom...
2023. márc. 6. 17:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor keress másikat.

De amúgy ha 2-re érsz haza azt ne mondd már, hogy nem fér bele semmi. Írod, hogy felváltva nézed a TV-t meg a telefont, ezek egyértelműen tök üres idők, teljesen fölösleges ezekkel időt pazarolni.

2023. márc. 6. 17:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudom de mit csináljak egy 200 fős faluba ahol van rajtam kívül 4-5 gyerek és a legidősebb is 12 éves?????
2023. márc. 6. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ne focicsapatot:D
2023. márc. 6. 17:35
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt nemxd
2023. márc. 6. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg nézhetnél sorozatot, olvashatnál könyvet, rajzolhatnál vagy lényegében csinálj akármit, amit szeretsz vagy élvezel. Ha falun vagy, akkor sétálj azon belül, keress egy helyet magadnak. A lehetőségeid a kreativitásodtól is függnek. Találj ki valamit és/vagy keress egy hobbit.Nehogy azt mondd nekem hogy nincs semmi ezen a világon amit csinálni lehetne.
2023. márc. 6. 17:50
 8/10 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló köszönöm a tippeket.Igazából szeretek futni és különösen erdőbe járni/biciklizni.Csak erre is nagyon ritkán van lehetőségem
2023. márc. 6. 18:48
 9/10 anonim ***** válasza:

A filmezés helyére beiktathatnál egy kis sétát!

Unalmasnak nem hiszem jogy unalmas, de tény hogy egyhangú!

2023. márc. 7. 03:26
 10/10 anonim ***** válasza:

De találhstnál egy hobbit is! Festés, rajzolás, írástípusok gyakorlása stb.

Én régi, használt gépekrt javítok fel, a tetszetōsebbeket megtartom a többit meg eladom, nyilván nem kis haszonnal!

2023. márc. 7. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!