Ezek alapján nincs életem ? Ha nincs, akkor min kéne változtatnom?
Elmegyek iskolába, utána edzeni, hazajövök tanulok (4-es 5-ös tanuló vagyok), majd a maradék időbe végig gépezek(ez mikor, hogy jön ki de átlagosan kb 4 órát). Valami probléma ezzel?
18F
Szerintem ha ezt full egyedül teszed, edzés közben nincsenek veled a barátaid, ismerőseid, csak magadban vagy, leszámítva az olyan sportokat amiket nehezebb társaságban csinálni (szerintem pl futás, biciklizés) edzőteremben ez sokkal könnyebb.
Ugyanezt gondolom az online játékokról, rendszerint ezek csapatban mennek, de lehet úgy is játszani hogy meg se szólalsz 4 órán keresztül...
Habár azt nem írtad hogy offline/vagy online játszol, szóval ne haragudj ha rosszul tippeltem.
4 óra a mai világban nem olyan óriásian sok, szinte már mindenki lenyom ennyit, 10 éve még ez soknak számított.
A tanulásról részéről nincs igazán véleményem.
Én ezek alapján "élettelennek" gondollak ha full magányosan végzed a dolgokat, de ez csak az én véleményem, nem akarlak megbántani vele.
3
Hétvégéken, szünetekben (nyári téli őszi) ugyanez a séma egyedül ?
Buli ? Vagy más ami szórakoztat az edzésen és a játékokon kívül ?
Hétvégéken ugyanez, szünetekben is csak akkor nem tanulok pl. most. Egyedül nehéz lenne bulizni, mást ami meg szórakoztat nem találtam, igaz nem is kerestem.
Össze-vissza szoktam ps-en, pcn is általában multiplayerekkel.
7
Akkor a szememben élettelen vagy, ne haragudj.
De amúgy ha így jól érzed magad, akkor semmi probléma.
Ha magányos vagy akk változtass. Szeretnél barátokat amgy? Vagy barátnőt?
Miért nem mész bulizni hétvégente?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!