Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezek alapján nincs életem ?...

Ezek alapján nincs életem ? Ha nincs, akkor min kéne változtatnom?

Figyelt kérdés

Elmegyek iskolába, utána edzeni, hazajövök tanulok (4-es 5-ös tanuló vagyok), majd a maradék időbe végig gépezek(ez mikor, hogy jön ki de átlagosan kb 4 órát). Valami probléma ezzel?

18F

2021. okt. 24. 17:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
6%

Én inkább introvertáltnak gondollak. Az edzés egészséges, fontos illetve ezek alapján nem csupán a tanulással foglalkozol.

Valamennyi társas kapcsolat kell, kellene, ennyiben változtathatsz. :)

2021. okt. 24. 19:59
 12/18 anonim ***** válasza:
6%
Én is hasonlóan élek, csak 21 vagyok. Munka, aztán itthon sorozatozok, játszom vagy ritkán olvasok. Néha asztali vagy fórumos szerepjátékot játszom de azt annyira már nem élvezem. Online meg munkába menet az úton beszélek emberekkel, nem tartok senkivel szoros kapcsolatot, nekem elég ha néha tudok szólni valakihez még ha csak online is.
2021. okt. 24. 21:40
 13/18 A kérdező kommentje:
Én próbálkoztam fűvel fával barátkozni, de mindenki tojt a fejemre így én sem kerestem őket. Barátnőt nehéz lenne találnom, mivel nagyjából 0 csajjal találkozok, persze szeretnék. Bulizni azért nem járok, mert még soha nem voltam és hát nincs kivel.
2021. okt. 24. 23:20
 14/18 anonim ***** válasza:
23%
Nem tudom mit élveznek az emberek a bulizásban, egy zárt térben egy csomó idegen ugrabugrál és részeg meg drogos szinte mindegyik.
2021. okt. 24. 23:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha neked jó így, akkor van életed. Ha nem jó így, akkor változtass rajta, de ne mások véleménye miatt, hanem saját magadért. Én is hozzád hasonló módon élek. Soha nem járok bulizni és mindenhová egyedül megyek, mert én így érzem jól magam. Nincs igényem emberi kapcsolatokra, a társaság csak lefáraszt engem. Ha nagy ritkán valami érdekel, például egy kiállítás, vagy valamilyen program, akkor elmegyek egyedül és megnézem. Szerintem semmi rossz nincs ebben, úgy élj, ahogy neked jól esik!
2021. okt. 25. 08:04
 16/18 anonim ***** válasza:
37%

Elég nehéz ilyen helyzetben gyors, és gyökeres változtatást véghezvinni.

De a középiskolásoknak úgy tudom most van ősziszünet, így ha van lehetősség rá szervezz egy összejövetelt (kocsmában, pubban) a szimpatikus osztálytársakkal, ismerősökkel, hátha lesz belőle valami.

Ha ez mégse jön össze, akkor írtad hogy jársz edzeni, és játszol online játékokkal, itt is találhatsz 1-2 havert.

Ha esetleg játszol csgoval, nyugodtan írj, igaz pár éven nem játszottam már 😂

2021. okt. 25. 09:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Én is full ugyanezeket csinálom.

Te mikkel játszasz? :D

2021. okt. 27. 20:52
 18/18 anonim ***** válasza:
64%
27 vagyok, nekem a napi programom, hogy elmegyek dolgozni, ott a kollégákkal megvan a társaság (néha még sok is), hazajövök, kitakarítok ha kell akkor főzök, aztán megyek a géphez és lefekvésik sorozat vagy játék. Egy legjobb barátom van, többi csak felszínes, de általában ha én nem keresem az embereket ők is tojnak a fejemre, nem nagyon kérdezi meg senki, hogy hogy vagyok.. ez már nagyon régóta így megy, barátnőim voltak, de inkább csak anyagi csőd volt az összes, egyik sem tudott értékelni szinte semmilyen formában, viszont annál több pénzt igényeltek.. most egyedül élek két macskámmal, nem mondom jogy boldog vagyok, de legalább minden megkeresett pénzem magamra és az én megélhetésemre megy. :) Néha agyalok, hogy kellene változtatni, de pont ezért játszok olyan játékokkal, amiken gondolkodni kell, kártya és stratégiai játékok.
2021. okt. 29. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!