Miért van az, hogy már 3. alkalommal b@sznak át az Aldiban?
más boltban sosincs ilyen, de az az Aldiban már harmadjára.
Persze ez az én hibám is, mert ott helyben nem néztem meg annyira a blokkot, de akkor is...
Amúgy melyi Aldiról van szó?
(Oda többet ense megyek)
És milyen jellegű átverés?
Ez az az Aldi: [link]
Az átverés az, hogy többet ütnek be, mint amennyi lenne az összérték.
Volt már olyan is, hogy nem azt ütötték be, amit vettem.
Nem biztos, hogy direkt vernek át, az Aldiban talán nincs ilyen. Mi most vagyunk kb. egálban, volt, hogy a káromra tévedtek, volt, hogy eggyel kevesebb terméket ütöttek be. Most már egyre jobban kérdezgetik, hogy „ugye 3 virslis?”, többször meg káromkodott a pénztáros, mert hlyeségeket írt ki a gép.
Egyszer mondja, hogy 18000 ft. Nézek rá döbbent, mutatom a kosarat, amiben pár dolgot. Erre káromkodik, hogy akkor ez biztos nem jó.
De amúgy ha tényleg átvernek, én a helyedben biztos tennék valamit. Már csak azért is, mert nem hagynám, hogy egy 70-es IQ-jú pénztáros droid szórakozzon velem. Szinte mindig összeadom a fejben a termékek árát, csak sajnos van, hogy sietek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!