Szerintetek, ha minden egyes alkalommal, ha bemegyek az Auchanba, jön sorról sorra utánam a biztonsági őr, meg bele az arcomba, meg másnak mondja, hogy tolvaj vagyok?
Kikérem magamnak, nem is figyelem, de ha tőlem 1 méterre csinálja, meg megindul és ott a nyakamban...
Kikérem magamnak, soha nem loptam semmit. De t{bbet be nem teszem a lábam, ez van közel, egy italért szoktam bemenni...
Valakire emlékezteted, valakivel összekever, aki szarrá lopta ott magát.
1) Kéred a vezetőt és elmondod, hogy másoknak tolvajként beszél rólad,
2) teszel 200 m-el többet és máshol veszel piát
Kérd meg, hogy vigye a kosaradat, ha már úgyis megy utánad. 🤷♀️
Esetleg kérdezz rá, hogy esetleg valami gond van?!
Tök mindegy, hogy mit veszel, magánügy.
Ne vele állj le vitatkozni, mert a rövidebbet fogod húzni.
Rögtön fogja tanúsítani a társa, hogy elraktál valamit, de amikor láttad, hogy figyelnek visszatetted.
Az üzletvezetőt keresd!
Majd az intézi a biztonságiak főnökével, hogy tovább ne zaklassa az ártatlan vevőket.
Utolsó, akkor ez az enyémnél is durvább... Mi az, hogx honnan van keret? Mi k ő ze hozzá? Meg le kellene nyomozni? Mi ő rendőrség??
Azt hittem, nincs ennél alább, de mégis. Örüljön, hogy náluk vered el a pénzt, ami nyilván nem hamis... Szerintem ez irigy, de ennél tuti panaszkönyvet kértem volna...
De kicsit megnyugodtam, hogy nem csak velem ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!