Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Magányosak vagytok?

Magányosak vagytok?

Figyelt kérdés
2023. márc. 4. 20:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Igen,most is tv-zek bulizás helyett.
2023. márc. 4. 20:56
 12/22 anonim ***** válasza:
87%
Igen, nagyon. Nem tudtam változtatni rajta, amikor próbálkoztam és talán már nem is akarok. Amint beszélgetni kezdek valakivel, rövidesen kellemetlenül érzem magam és egyedül akarok lenni. Mélyebb kötődés kialakulásának a lehetőségétől menekülési ösztön támad bennem. Így se jó, de minden más túl félelmetes. A kritikus periódusban elmulasztottam megfelelően cselekedni, most pedig már késő. Még nem vagyok 30, de 70 felettinek érzem magam, aki árnyékként jár a világban és annak minden életteli rezdülésében a saját fiatalsága emlékét véli visszatükröződni, amikor még minden olyan könnyed és felhőtlen volt, mintha nem lenne múlandó.
2023. márc. 4. 20:57
 13/22 anonim ***** válasza:
Most épp igen, de el vagyok emberek nélkül. Nem fáj vagy ilyesmi.
2023. márc. 4. 21:02
 14/22 anonim ***** válasza:
79%

12# Megértelek, de én 52FF - ként érzem ugyan ezt. Nagyon rég nem voltam egyedül és ez most bekövetkezett. Nagyon nehezen viselem, szinte kibírhatatlan.

Ugyanakkor élvezem is egy kicsit, hogy nem kell elszámolnom (beszámolnom) senkivel.

Ha az idő kerekét vissza lehetne forgatni nem lennék most egyedül. Most ez van, várom, hogy meg lehet e szokni? Állítólag igen.

2023. márc. 4. 21:06
 15/22 anonim válasza:
23%
Egyáltalán nem. Akkora király vagyok mostanában, mindenki rajong értem, egyszerűen az emberek egymást tapossák h velem töltsenek időt. Nem értem azokat akik igennel valaszoltak
2023. márc. 4. 21:35
 16/22 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. márc. 4. 21:37
 17/22 anonim ***** válasza:
igen.
2023. márc. 4. 22:03
 18/22 anonim ***** válasza:
72%

Igen. Minden barátom elhagyott miután ott voltam nekik a bajban mint lelki támasz, beszélgetőpartner, span, de mindenki talált egy nálam jobbat egy idő után.

És ebben az a legszomorúbb, hogy ez mindig megismétlődik akárhányszor összebarátkozok emberekkel. Egyszerűen nem tudom mit kéne még adnom nekik, mit kéne tennem hogy ne legyek mindenki számára egy lecserélhető senki.

2023. márc. 4. 23:18
 19/22 anonim ***** válasza:

Igen.

Az én hétköznapjaim is pörgősek, állandóan emberek közt vagyok. Szerencsére munka körül, egyetemen mindig van kivel beszélgetnem, de amint kilépek a kettő ajtaján, nincs senki. (a szüleimtől eltekintve) És így olyan ember sem, akivel szabadidőben beszélgethetnék mélyebb témákról, programokat szervezhetnénk, utazgatnánk stb., és ez az, ami nagyon, de nagyon hiányzik.

2023. márc. 4. 23:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem. Bár most kezd hiányozni a párom, hiszen már 2 napja nem találkoztunk. De vannak barátaim, jó a viszonyom a családommal, mindig van kihez szólnom, és boldog vagyok.
2023. márc. 5. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!