Ha egyszer tényleg fizetőssé válna a Facebook, Insta, stb., használnád őket továbbra is, vagy törölnéd magad?
Figyelt kérdés
Mondjuk, lenne egy havidíj, mint a netnél.2023. febr. 27. 14:43
11/18 anonim válasza:
Igen, használnám, mert közösségi személy vagyok!
Remélem fizetőssé teszik.
12/18 anonim válasza:
Törölném magam. Így sincs a profilomon semmi, azt is beállítottam, hogy ne tudjanak írni az üzenőfalamra. Csak csoportokban vagyok benne. Tudnám nélkülözni. Nem rázna meg ha fizetős lenne.
N
13/18 anonim válasza:
Attól függ. Ha tegyük fel lenne egy általános díj mindenkinek, akkor a mértékén múlna, hogy maradok-e vagy nem. Ha nem lenne általánosan fizetős, de a reklámmentességet díj ellenében igénybe vehetném mondjuk hasonló összegért, mint a youtube-on, azt hajlandó lennék kifizetni (próbálkoztam már mindenféle blokkolóval, böngészővel, a Facebook hirdetésektől még egy sem szabadított meg, olyat meg nem szívesen próbálok ki, amit vírusosnak igazolnak vissza, mert munkára is használom a számítógépemet és a telefonomat is).
14/18 anonim válasza:
Ha a fizetőssé tétele miatt eltűnnének az oldalról az ostobák meg a kamuprofilok, akkor maximálisan támogatom a fizetőssé tételt.
16/18 anonim válasza:
En most is fizetnek, ha rendesen funkcionalna. Az Instagram teljesen elbaszodott. Olyan tartalmak jonnek fel, amiket rohadtul nem kovetek, es meg a kovetok se latjak egymas kepeit, nemhogy hashtag.
Tajkeo, makro fotos vagyok, nem pucsito seggek.
17/18 anonim válasza:
Meg. A beszélgetéshez meg keresnék más ingyenes alternatívát.
18/18 Sssaszem válasza:
Frappáns válasz lesz de........ Nálam eü okai is vannak, hogy miért használom a facét. Ha fizetőssé válna, továbbra is használnám, mert sajnos máshogy nem tudok kapcsolatot tartani az ismerőseimmel, elmenni meg nem tudok hozzájuk. Inkább használom a facét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!