Miért használnak az emberek ilyeneket?
Figyelt kérdés
A legtöbb ember szerintem Facebookon található meg. Gyakorlatilag Messengeren bárkit el lehet érni . Ennek ellenére sokan használnak Viber, WhatsApp,Signal stb alkalmazásokat használ2022. nov. 14. 08:13
2/8 anonim válasza:
Pl. mert elég telefonszámmal regisztrálni, vagy nem akarják összekötni a Facebook-profiljukkal valamiért.
3/8 anonim válasza:
Mert akivel beszélget az nem használja a messengert
4/8 anonim válasza:
Mert elég sokan nincsenek fent facebookon, de ilyen egyéb alkalmazásokban elérhetőek.
Vagy valaki ha fenn is van, nem kíván a másikkal olyan bizalmas információkat megosztani, ami a facebook profilján látható, így alternativ chat felületet is használ.
5/8 anonim válasza:
"Messengeren bárkit el lehet érni"
Engem pl nem. Mondjuk te nem is akarsz, de mások lehet hogy akarnak.
7/8 anonim válasza:
1) mert tele van a hócipője a lassú és bugos Messengerrel
2) mert nem akarja, hogy a Meta Inc. azt is tudja róla, hogy tegnap milyen állagút kakilt
3) mert olyasvalakivel beszélgetek, aki nem használ Messengert
És még ezernyi oka lehet...
8/8 Senior Séf válasza:
Én pl azért, mert a lányom nem használja a faszbukot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!