Ha a kozmetikus vagy körmös megkérdezi miújság, ti miről szoktatok elkezdeni beszélni?
Annyit válaszolj:
-Nem mindegy!? Kezed járjon ne a szád!
Kínlódom. Én utálok beszelgetni (small talk)pláne ha sok idő.
De próbálom mindog Rá terelni. Meséljen ő magáról!
Szoktak is én meg kamuzok összevissza.
Pl a barátja igy meg úgy, tervezik az eljegyzést erre mesélek én is hogy az én barátom(aki nincs)így meg úgy. Vagy hogyan lett vállalkozó hogy kezdte miért honnan, aztán én meg kamuzok vmit.
Rühellem az egészet kínlódva kibirom. De mindenki olyan szivesen mesél magárol.
De én amugy se tehetem. Ha elmondanám hogy drogos az exem, másik a sitten, hol van munkám hol nincs, vagy olyanokat hogy anyám kidobott az utcára és marha kemény az életem, de legalább diplomás vagyok, csak lesnének meg kibeszélnének egymást közt. Magamról szinte SEMMIT nem tudok elmesélni small talkbanc sak hazudozni összevissza, mert mindenki ugy nézne rám mint egy ufora.
Legalább egy ember értette!
1.voltam
Miért ciki az iskola vagy az időjárás? Onnan lehet továbblépni is, ha pedig csak a kötelező köröket akarja mindenki letudni, akkor utána meg is lehet állni. :)
Mi pl csomószor beszélgettünk az épp szóló rádióról, hogy milyen gáz, ami épp szól, vagy amit a hírekben mondtak. :)
Húsvét, Karácsony, nyaralás, telelés, épp mi a terv.
Ő milyen tanfolyamon volt mostanában, milyen új mintái vannak, mit láttam neten, stb.
Mit szólt a környezet a legutóbbi körömhöz.
Kb. végtelen a semleges témák száma, ha nem akarsz személyesbe belemenni.
Én a mi újságra konkrétan azt szoktam válaszolni, hogy semmi.
Ez nem egy igazi kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!