Összességében magyar rendőrökkel mi a tapasztalatotok
törvénytisztelő állampolgárként ha segítségükre
szorultatok? Rendesek, segítőkészek vagy inkább
cinikusak, bunkók?
A kérdező szavazást indított:
16 szavazat
Azt tapasztaltam, hogy rendesnek és segítőkésznek PRÓBÁLNAK LÁTSZANI, de valójában a helyi kiskirály zsebében vannak.
2023. febr. 22. 23:07
A rendőrök valakit szolgálnak és védenek, csak nem azt akinek az adójából a fizetést kapják.
2023. febr. 22. 23:09
Egyszer jöttek ki hozzám mert egy részeg olyant esett a szemem előtt biciklivel, hogy agyrázkódást kapott és akkor nagyon rendesek voltak. Úgy jöttek a mentősökkel, hogy kivizsgálják miért tekergett részegen, engem is kikérdeztek mit láttam meg mit nem és hihetetlenül normálisak voltak velem. Ezen kívül nem emlékszem arra, hogy bármikor rendőrt kellett volna hívni valahova a környezetemben. Még az rémlik, hogy a faluban van egy idős otthon és a tolókocsisok mindig berugva tekeregnek vissza az út közepén és amikor erre járnak nagy ritkán és látják, hogy az út közepén tekeregnek csak letolják őket az útról és rájuk szólnak, hogy ezt ne és nem büntetik meg őket, szerencsére javultak is és ezt már ritkán teszik hogy zavarják a forgalmat.
2023. febr. 22. 23:11
#3 vagyok, mentősökkel már többször volt gond viszont, ők lekezelőek és bunkók a környéken, talán ha 4 embert tudok felhozni ha pozitívumról van szó.
2023. febr. 22. 23:12
5/11 anonim válasza:
egyszer hívtam őket. én voltam a károsult, de megértés, segítség helyett a baromarc velem kötekedett, beszólogatott, bunkózott.
2023. febr. 22. 23:13
Szomszédomnak a gyereke és a párja pár hónapja majdnem szörnyethalt, mert beléjük ment kocsival egy idióta. Aztán nem lett belőle semmi, mert aki beléjük ment, az valami helyi nagy kutyának a drogos hülyegyereke, és mindent elnéznek neki apuci pénzéért cserébe. Akkor is be volt állva, amikor a helyszíni jegyzőkönyvet vették fel. Nem számított.
2023. febr. 22. 23:14
3. Ez csak normalis emberi viselkedés.
2023. febr. 22. 23:14
8/11 anonim válasza:
2023. febr. 22. 23:16
Egyszer autóbalesetem volt, ahol átjöttek az én sávomba, és nekem jöttek frontálisan, gyorsabban hajtva mint a megengedett, és nem csak azt büntették meg, aki átjött a sávomba, hanem engem is, hogy nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedtem, 3 hónapra elvették a jogosítványom, és 100 ezer forint büntetést kaptam.
Persze fellebbeztem, de amennyit ez miatt jártam a rendőrségre és a bíróságra, ráadásul ameddig a fellebbezés nem zajlott le a jogosítványom nem kaptam vissza, se a pénzem, végül 5 hónap után megállapították, hogy mégsem kellett volna elvenni a jogosítványom, és a pénzbüntetést 20 ezer forintra mérsékelték, ami még mindig nonszensz.
2023. febr. 23. 09:10
Irgalmatlanul alulképzettek, ezt a nem régi bicskázós eset+régebbi is igazolta meg az a migránsos "üldözés"...híg az állomány és álomvilágiak-hanyagok, de nagyrészt normálisak, de igen bábuk sokszor etikett és elveket félredobva füttyre.
Azzal érdekes lehet szembesülniük, hogy valakit jól megbírságolnak vagy lecsukatnak, majd meló után a szomszédjukban lakik azon család, akinek tagjával intézkedtek:DDD
2023. febr. 23. 09:59
Kapcsolódó kérdések: