Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Introvertált 30 éves férfi...

Introvertált 30 éves férfi hol éljen társas életet?

Figyelt kérdés

Társaságra vágyom, szeretnék barátokat szerezni, nőkkel ismerkedni.

Barátaim nincsenek, magányos farkas vagyok. Neten ismerkedtem többségében, tudok kommunikálni. Sokszor viszont bátortalan vagyok ha élőben vadidegen emberekkel kell beszélnem. Mármint olyat nem merek megtenni hogy vadidegen nőket leszólítok és próbálok velük ismerkedni. Vannak korlátaim, szeretnék a frusztrációmon, önbizalomhiányomon és az emberekkel való spontán kommunikálásomon javítani. Ötletek?

2023. febr. 18. 20:51
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom. De egy idegen közegben hol érdemes? Fogalmam sincs merre induljak. Egyébként túrázni szoktam, kirándulni.
2023. febr. 19. 10:10
 12/28 A kérdező kommentje:

Beregeltem társkeresőre is, csak nem fizettem elő. 3 napja vagyok rajta, írtak jópáran, de már elegem van az egészből. Nincs kedvem az egészhez, újabb köröket futni, olvasni a sok számomra érdektelen történetet. Pár éve próbálkozom. Megértő és odafigyelő, elfogadó típus vagyok, de kopnak ki ezek a tulajdonságaim, mert sokan nem érdemelték meg, és nem is fogják megérdemelni hogy ilyen legyen. Ezért vágynék valami igazi ismerkedésre, ami természetes, csak szeretnék önbizalmat növelni, kicsit bátrabban rávenni magam az ismeretlenre, hátha összejönne valami. Mondok egy példát. Mentem az utcán, sok ember, padok, egy kiscsaj leült enni egy szendvicset, úgy odamentem volna hozzá beszélgetni, de úgy érzem nagyon idegen és illetlen dolog lett volna. Nem mindenki tolerálja az ilyesmit, és szerintem én sem tolerálnám ha valami vadidegen csaj jönne dumálni akiről azt se tudom kicsoda. Most komolyan, hol ismerkedjen egy fiatal férfi akinek nicns normális baráti köre?

Értem, hobbi alapján. Mindig nicns időm túrázni menni, próbáltam ugyan csapatban, aki keresett társakat csak kihasználásra ment rá, játszotta a hülyét a távolságot illetően, illetve megrögzött erdő hercegnőnek hitte magát, mert csak magát fotózgatta.

vagy volt hgoy kicsit idősebbekkel mentem túrázni, de az inkább barátkozási jelleggel történt, de elég savanyú társaság volt, rohantak mint akiket üldöznek. Ezért is túrázok javarészt egyedül, mert ez a hobbi nem a szaladgálásról szól, hanem a természetről.

Hát nem tudom, zavaros az egész.

2023. febr. 19. 10:21
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Csoportos túrákra menj el. Ott olyan emberek lesznek, akik nyitottak arra, hogy beszélgessenek veled (hiszen aki utálja, ha természetjárás közben zavarják, vagy el akar merülni a gondolataiban, az egyedül megy), egy közös témátok rögtön van, és meglepően oldott tud lenni a hangulat. Csak megszólítasz valakit, aki szimpatikus, bemutatkozol, megkérdezed, gyakran túrázik-e, ilyen általános, felszínes dolgok, aztán majd eldől, merre fut ki a beszélgetés. Ha sokat beszélgettetek, szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor a végén feldobhatod, hogy üljetek be valahová enni, vagy inni valamit, és mielőtt hazaindultok, megkérdezed, volna-e kedve tartani a kapcsolatot, és ha igen, akkor elérhetőséget cseréltek.

Igazából minél többet csinálod, annál könnyebb lesz.

2023. febr. 23. 09:34
 14/28 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én is magányosnak érzem magam,nincsenek barátaim,de szívesen ismerkednék én is.Nyitott vagyok a változásra.

Ha van kedved,írj bátran!

41/F

2023. márc. 26. 15:38
 15/28 anonim ***** válasza:
Én nagyon szívesen segítek neked online, ha nem laksz túl messze, személyesen is tudjuk folytatni később, amíg igényled. :)
2023. ápr. 18. 14:46
 16/28 NTBS ***** válasza:
Mi újság feléd kedves kérdező?
2023. máj. 2. 07:17
 17/28 anonim ***** válasza:
Kocsmban
2023. júl. 17. 13:35
 18/28 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti. Köszönöm kérdésed jól vagyok. Ismerkedek lányokkal de csak neten továbbra is.
2023. júl. 17. 16:05
 19/28 anonim ***** válasza:
Legalább egy várost írhatnál, vagy hogy merre szoktál túrázni, kirándulni.
2023. aug. 7. 00:33
 20/28 A kérdező kommentje:
Miért?
2023. aug. 7. 07:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!