Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Introvertált 30 éves férfi...

Introvertált 30 éves férfi hol éljen társas életet?

Figyelt kérdés

Társaságra vágyom, szeretnék barátokat szerezni, nőkkel ismerkedni.

Barátaim nincsenek, magányos farkas vagyok. Neten ismerkedtem többségében, tudok kommunikálni. Sokszor viszont bátortalan vagyok ha élőben vadidegen emberekkel kell beszélnem. Mármint olyat nem merek megtenni hogy vadidegen nőket leszólítok és próbálok velük ismerkedni. Vannak korlátaim, szeretnék a frusztrációmon, önbizalomhiányomon és az emberekkel való spontán kommunikálásomon javítani. Ötletek?

2023. febr. 18. 20:51
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
23%
Itthon esélyed sincs, ha nem vagy nagyképű, jóképű, és kő gazdag. Vagy külföld, vagy beletörődés. Ugyanebben a cipőben vagyok így közel 27 évesen, sose volt se barátnőm se közeli haverjaim. Ez az ország egy moslék.
2023. febr. 18. 20:53
 2/28 A kérdező kommentje:
sajnálom... nekem volt pár barátnőm, többségében internetről. Viszont olyan kapcsolatot nem sikerült kialakítsak ami számomra megfelelt volna.
2023. febr. 18. 20:55
 3/28 anonim ***** válasza:
76%

"bátortalan vagyok ha élőben vadidegen emberekkel kell beszélnem"

Nekem ez nem szokott gondot okozni, max nem mesélem el egyből mindenféle embernek a teljes életem történetét. Távolságtartó, bizalmatlan vagyok eleinte, nem beszélek sokat, de ennyi.

Miért félsz idegenekkel kommunikálni? Nem bántanak, barátkozni szeretnének, ezért vannak ott. Kiválasztasz pár neked tetsző, szimpatikus példányt és nyitsz feléjük, de csak fokozatosan, lassan haladva, lépésről lépésre.

2023. febr. 18. 21:00
 4/28 A kérdező kommentje:
Igazából az is frusztrál hogy netről voltak többségében. Élőben akarok ismerkedni, de nem egyszerű, hiú ábrándokat pedig nem akarok kergetni, sem reménykedni. Küzdeni akarok, csak meg akarom találni a módját.
2023. febr. 18. 21:01
 5/28 anonim ***** válasza:
20%

"Nem bántanak, barátkozni szeretnének"

Ja, csak nem velem...

2023. febr. 18. 21:03
 6/28 anonim ***** válasza:
91%

Társkeresőn barát? Ne csak irogass velük, ha sokáig irogatsz (hetekig), és későn találkozol velük akkor természetes, hogy izgulni fogsz. Hívj el pl. 2 embert, akik hasonló cipőben járnak, barátot, barátkozni szeretnének. Menjetek el sörözni pl. egy kocsmába, ahol van csocsó, zenegép meg ilyesmi. Az alkohol oldja a feszültséget, a szorongást, a gátlásokat. De csak óvatosan, egyből azért ne idd le magad ájulásig 1 napos "barátokkal".

Vagy elmentek bármilyen más programra. De tényleg ez a kezdésnek pár sör, és mindjárt nem leszel annyira feszült. A mértékre nagyon figyelj!

2023. febr. 18. 21:11
 7/28 anonim ***** válasza:
Én még nem társkeresőztem, de nekem biztosan menne ha úgy akarnám, és én is inkább introvertált vagyok, mint extrovertált.
2023. febr. 18. 21:13
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Én hasonló cipőben vagyok, de nekem eddig nem okozott problémát a barátkozás, inkább a barátok elvesztése volt a dilemmám.

Elsőnek az általános iskolás barátaimat vesztettem el közép iskola miatt, utána a közép iskolásokat az egyetem miatt, az egyetemi barátaimat a távolság miatt. :) a falu-város-főváros lépcsőfokok is közre játszottak. erre most vissza kerültem oda ahonnan indultam, de általános iskolás társaimat se nagyon találom.

Egyedül amivel könnyen tudok társalgást kezdeményezni az a dohányzás vagy az alkohol társasága, de igazi barátom csak egy van most, akivel online tartjuk a kapcsolatot és pesten él.

Barátnőm volt már, nem is egy és most is alakulgat egy.

2023. febr. 18. 21:25
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi a hobbid? A legegyszerűbb a közös érdeklődés alapján elindulni.
2023. febr. 18. 23:24
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Közös érdeklődés kell. Úgy is nehéz, de anélkül meg lehetetlen.
2023. febr. 19. 02:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!