Milyen hobbit ajánlanál, hogy emberek között lehessek, de nem kerül pénzbe?
Hétköznap délelőtt 10 és délután 1 között keresek valamit fixen, ahova mindig tudok járni - csinálni.
Lány vagyok, 28 éves. A célom, hogy társaságban legyek.
Gondoltam a sportra, de nem sportoltam soha, és nagyon vékony vagyok alig 43kg, az edzőteremből kinéznének. Fogyni nem szeretnék!
Tanfolyamra is gondoltam, de horror áron vannak ezek a sulik-tanfolyamok.
Lemenni játszótérre anyukák közé. Sétálgatni plázában vásárlás nélkül. Elmenni önkétesnek valami állatmenhelyre.
Ez az idősáv nem túl kedvező, mert a legtöbb ember ilyenkor dolgozik vagy tanul.
Edzőteremből nem néznének ki és nem csak fogyni lehet, hanem izmosodni is.
Esetleg könyvtár?
Edzoteremben nem fogynal.
Korodbeli tarsasagot inkabb delutan 5-tol talalsz estig. A fiatalok dolgoznak vagy tanulnak legtobbszor.
A kondi az egyetlen hely,ahol par ember van napkozben is.
Kondi elott egyel es utana is. Sulyzos edzest csinalj meg gepeken.
Nem neznek ki. Inkabb a dagadt emberek gazak. A te modellalkatod mindenhol az egyik szepsegidealt testesiti meg.
Kondit én azért nem ajánlom, mert oda edzeni jár az ember, nem ismerkedni.
Ki nem állhatom, mikor valaki odajön hozzám barátkozni. Beszélgessünk a parkolóban, pultnál, vagy öltözőben, ne edzés közben!!
8-as!
Egyrészt nem írta, hogy ismerkedni akar, másrészt ha ismerkedni akar, akkor úgy tud beszélgetni a parkolóban, pultnál, vagy öltözőben, ha oda jár a terembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!