Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek incelnek számítok?

Justdoit60 kérdése:

Szerintetek incelnek számítok?

Figyelt kérdés
A nők annyira nagyon hangsúlyozzák az egyenjogúságot, ki is kérik maguknak. Én annyira egyenjogúnak tartom, hogy semmilyen kivétel nincs. Se ajtó nyitás, se cipekedés helyettük( egy teli talicskát sem vennék ki a kezükből), se ülőhely átengedés. Persze! Erre lehet mondani, hogy na de hát az illemszabályok... Nah igen, csakhogy azok az "illemszabályok" akkor születtek, mikor még a nő nő volt és nem egyenlő a férfival. Én egyenesen rühellem, hogy egyenjogúságot kiabálnak, aztán pedig folyton megkülönböztetést várnak el. Szóval akkor mi is van?!
2023. febr. 11. 18:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
5%

Kérdező, teljesen félreérted a szitut😂

A nők, a feministák úgy szeretnének egyenjogúságot, hogy csak az epret veszik le a torta tetejéről. Tehát csak a legjobban fizető, legkényelmesebb pozíciókba akarnak női kvótát. Kohóba, bányába, sofőrnek, stb soha. Csak igazgatótanácsba, informatikai pozikba, politikai állásokba, ilyesmi.

2023. febr. 12. 09:19
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

De aranyos vagy, csak az a baj, hogy ezek nem illemszabályok, hanem olyna dolgok, amit empátiából csinálsz. Ha te egy izmos 100 kg-os csávó vagy, és látod, hogy a 60 kg-os kevésbé kisportolt haverod nehezen emeli meg a szekrényt, akkor gondolom segítesz neki. Ha valakinek tele van a keze, és bejönne az ajtón, gondolom kinyitod neki. Ha felszáll egy sánta vagy láthatóan beteg bácsi, és nincs hely, gondolom átadod neki a helyedet. Nekem amúgy nőként sosem adta át a helyét egy férfi se, csak azért, mert nő vagyok, nem is várom el, ugyanígy az ajtó kinyitását se, meg az előre engedést se (bár ezekre volt már pl). De igazából az idősebbeket én is előre engedem az ajtónál, én is segítek anyámnak bevásárlás után cipekedni, de 15 kg-os csomagot is vittem már fel egyedül a harmadikra, mert éppen nem volt senki, aki segítsen.

Szóval itt nem illemről van szó, hanem empátiáról, ha az nincs benned, arra nincs mentség.

2023. febr. 12. 11:02
 13/15 anonim ***** válasza:
19%
Nőket nem megérteni kell, hanem megdugni.
2023. febr. 12. 14:52
 14/15 anonim ***** válasza:
49%

13

Megértésre mindenkinek szüksége van nemtől függetlenü. Látod, te sem kaptál elég megértést, aztán milyen hülye lettél.

2023. febr. 12. 15:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Keress rá, hogy INCEL! Egyből dobja, hogy mi is. Én is rákerestem talán 2 hete. Érdekes maga a téma.

Én nem látok rosszat az egyenjogúságban. A feminista f.szságokat nem nagyon tudom tolerálni. Ahogy írták, a "felvilágosodott, modern" p.csák csak a kényelmes állást akarják. Ahol letörik a körmük vagy összekoszolhatják a ruhát, azt meghagyják a férfiaknak. Mert olyankor nincs egyenjogúság. Ha cipekedni kell mondjuk egy szekrényt, akkor nem fog odaállni egy ilyen nő, hogy akkor az egyenjogúság nevében ezt csinálni akarja. Ha fel kell ásni a kertet, akkor sem nagyon fog odaállni. De ezeket a nőket az is zavarja, hogy egy férfi merészeli kinyitni nekik az ajtót és előreengedni őket, vagy virágot adni mondjuk nőnap alkalmából. Mert ez szexizmus. Lehetne sorolni, szóval elég sok sebből vérzik ez az egész feminista sz@r.

Szerintem tisztelni kell a nőket és a férfiakat is. Ha teszünk különbséget, az nem feltétlenül baj. Ha kedvességből, megértésből, szeretetből tesszük, és tudjuk hogy a másikat nem zavarja (vagy éppen élvezi azt), akkor nincs vele probléma.

2023. febr. 17. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!