Mennél arab orvoshoz? Hagynád hogy ellásson egy állami kórházban?
Figyelt kérdés
Esszét írok az arab orvosok helyzetéről. Ezzel kapcsolatban kérdezem, hogy ki hogy viszonyul az arab orvoshoz? Te vágnál-e pofát ha ő látna el, vagy elfogadó lennél vele szemben?
Köszönöm mindenkinek az értelmes hozzászólásokat!
2023. febr. 8. 09:44
11/17 anonim válasza:
Ja, azt lehagytam, hogy nekem nem volt számottevő tapasztalatom vele, főleg igazolásért jártam hozzá, hogy ne kelljen suliba mennem, egyszer mondta, hogy tudja, hogy hazudok és semmi bajom, nem kell a rizsa, csak mondjam meg, mettől meddig hiányzom. Meg ő csinálta az alkalmasságim jogsihoz, ott megnézte, amit meg kellett, aztán ennyi :) Szerencsére nem járok orvoshoz, mióta dolgozom és vehetek ki szabadnapot is, ahelyett, hogy hazudoznom kellene, hogy miért nem megyek be, beteg meg nem szoktam lenni. Szóval sok tapasztalatom más orvossal nincs, max. ügyeleten sérüléssel, de ott se találkoztam különbséggel a magyar meg a nem magyar dokikat illetően.
12/17 anonim válasza:
Ha normális, emberséges, miért ne hagynám? Nem a származása határozza meg valakinél, hogy milyen ellátást tud nyújtani.
13/17 anonim válasza:
Alap, legyen az bármilyen nemzetiségű. Egy pillanatra sem kételkedek a tudásukban!!
14/17 anonim válasza:
Simán hagynám,hogy ő lásson el,ha tényleg érti a dolgát.
15/17 anonim válasza:
Arab fogorvosnál voltam múltkor, mert ő tudott a leggyorsabban fogadni.
Töri a magyart, néha nem értettem mit beszél, de amúgy iszonyat jófej, aranyos doki!
16/17 anonim válasza:
Orvos vagyok, vegyesek a tapasztalataim. Egyetemen az arab hallgatók 95 százaléka ordenáré bunkó, nagyképű idióta volt, hatalmas egóval és sok pénzzel. DE általában Magyarországon a maradék öt százalék szokott itt maradni, mert pl. nem akar hazamenni Palesztinába vagy a háborús övezet hazájába. A bunkó része vagy hazamegy vagy továbbmegy olyan országba ahol kevesebb munkával többet lehet keresni.
17/17 anonim válasza:
Nekem a körzeti fogorvosom arab, és a környéken ő a legjobb, ráadásul nagyon kedves is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!