Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennél arab orvoshoz? Hagynád...

Mennél arab orvoshoz? Hagynád hogy ellásson egy állami kórházban?

Figyelt kérdés

Esszét írok az arab orvosok helyzetéről. Ezzel kapcsolatban kérdezem, hogy ki hogy viszonyul az arab orvoshoz? Te vágnál-e pofát ha ő látna el, vagy elfogadó lennél vele szemben?

Köszönöm mindenkinek az értelmes hozzászólásokat!

2023. febr. 8. 09:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%

Világlátott, több nyelven beszélő, külföldi embereket ismerő, értelmiségi egyének válasza = persze, mi gond lenne vele? Sőt, az arab orvosok a legjobbak között vannak világszinten.

M1-et néző, magyarul is alig tudó, külföldiekre ufóként tekintő, nem értelmiségiek válasza = úristen, ez egy migráns, biztos fel akar majd robbantani!!

2023. febr. 8. 10:09
 2/17 anonim ***** válasza:
94%

Yep, persze.

Ha már nagynehezen kaptam időpontot és el is telt az a 3-4 hónap amíg végre sorra kerültem, nem fogok balhézni, hogy engem ő ne lásson el:D

De meg amúgy is, látott már el arab doki, teljesen korrekt volt, semmi különbség nem volt ahhoz képest, mint amit elvárnék egy dokitól. Az arabsága nem befolyásolta a munkáját.

Amúgy az rémlik, hogy pár éve az év gyerekorvosa is valami arab csávó volt itt Magyarországon.

2023. febr. 8. 10:33
 3/17 anonim ***** válasza:
95%

Amikor szakmai gyakorlaton voltam a kardiológián, egy arab főorvossal voltam 3 hétig ott.

Nagyon okos, értelmes, kedves ember volt mind a kollégákkal, mind a betegekkel. Sokat, de nagyon jól magyarázott, türelmes volt.

Bár minden orvos ilyen lenne!

2023. febr. 8. 10:38
 4/17 Metionin ***** válasza:
70%
Simán, nekem az orvos az orvos, tökmindegy, hogy néz ki vagy honnan jött. Voltam már arab fogorvosnál és anno balesetnél is egy arab orvos volt épp ügyeletben, amikor bevittek. Mindkettő nagyon rendes fickó volt.
2023. febr. 8. 11:10
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
A kardiológusom Arab, szaktekintély és legjobbnak számít a városban ahol élek.
2023. febr. 8. 11:17
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
Nekem rossz tapasztalatom volt arab orvossal. De magyarral is, szóval nem tesz semmit.
2023. febr. 8. 11:30
 7/17 anonim ***** válasza:
60%

Persze, mennék, miért ne?

https://www.youtube.com/watch?v=dL57TR-FqPk

2023. febr. 8. 12:20
 8/17 anonim ***** válasza:
Ez nem úgy van, hogy egy állami kórházban válogatok, hogy ki kezeljen. Ha oda jut az ember, ma már örül hagy bárki is ellátja egyáltalán.
2023. febr. 8. 13:22
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Kiskoromban elllátott pár ember, azóta is élek. No para!
2023. febr. 8. 18:22
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem arab orvosom volt a szülőfalumban, 16 évesen. Érdekes volt látni a nénik meghasonlását, hogy arab=terrorista, de azért milyen jó, hogy ez a doki hajlandó itt dolgozni a végeken. De a többi migráns rohadjon meg!
2023. febr. 8. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!