Mennél arab orvoshoz? Hagynád hogy ellásson egy állami kórházban?
Esszét írok az arab orvosok helyzetéről. Ezzel kapcsolatban kérdezem, hogy ki hogy viszonyul az arab orvoshoz? Te vágnál-e pofát ha ő látna el, vagy elfogadó lennél vele szemben?
Köszönöm mindenkinek az értelmes hozzászólásokat!
Világlátott, több nyelven beszélő, külföldi embereket ismerő, értelmiségi egyének válasza = persze, mi gond lenne vele? Sőt, az arab orvosok a legjobbak között vannak világszinten.
M1-et néző, magyarul is alig tudó, külföldiekre ufóként tekintő, nem értelmiségiek válasza = úristen, ez egy migráns, biztos fel akar majd robbantani!!
Yep, persze.
Ha már nagynehezen kaptam időpontot és el is telt az a 3-4 hónap amíg végre sorra kerültem, nem fogok balhézni, hogy engem ő ne lásson el:D
De meg amúgy is, látott már el arab doki, teljesen korrekt volt, semmi különbség nem volt ahhoz képest, mint amit elvárnék egy dokitól. Az arabsága nem befolyásolta a munkáját.
Amúgy az rémlik, hogy pár éve az év gyerekorvosa is valami arab csávó volt itt Magyarországon.
Amikor szakmai gyakorlaton voltam a kardiológián, egy arab főorvossal voltam 3 hétig ott.
Nagyon okos, értelmes, kedves ember volt mind a kollégákkal, mind a betegekkel. Sokat, de nagyon jól magyarázott, türelmes volt.
Bár minden orvos ilyen lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!