Állami kórházban szülni tényleg olyan, mint egy vágóhídon? Sok embertől ezt hallottuk.
Miert is?2. Vagyok
Mi az h emberbarát ?? :D ok is azok voltak sőt,egy forinton a sem került.
Plusz rendesek voltak mindent elmagyaráztak amit lehett
24 voltam mikor szültem 2 éve lesz nyáron. De a szülésnél is segitettek sokat,holott egy másik pici korhazba (államiba) jartam csak kovid volt és oda kellett mennem szulni. Szulo barat stb . Figyelj. A szülés így is úgy is fájni fog. Nem kell nyafogni jó előre tapasztalat nélkül…mikre vagytok rá stresszelve. Azt a 4-5napot kibirod,de be kell tudni hogy nem csak te vagy ott hanem többen is. De hidd el nem fognak bunkoskodni ha te sem leszel az. Amilyen a mosdó. Én akárhányszor voltam vagy ismerőseim kórházban ok nélkül soha nem beszelt senki csúnyán senkivel van kivétel mert rengeteget okvasom hogy itt ott mizu.
De nem mindegy te hogy állsz ehhez. :)
Igazából itt a gond az, hogy mi inkább szeretnénk családként lennk egy szobába, nem vadidegenekkel.
Az apát ember számba veszik egyáltalán?! Nem gondolom.
Szó mi szó, mi inkább fizetünk a nyugodtságért.
Mivel férfi vagyok és ezért sosem szültem és nem is fogok, saját tapasztalatot nem tudok írni, de az elmúlt időkben 3 olyan nőismerőssel is beszéltem akik az állami kórházban szültek és mindegyik kifejezetten elégedett volt, azt mondták nem panaszkodhatnak semmire.
Én ahol élek (megyeszékhely) friss élmény, hétfőn voltam fül-orr-gégészeten, negyed órával a rendelési idő előtt behívtak és kedves volt mindenki, a betegfelvételis is, az orvos is, meg az asszisztensek is.
Nyáron SBO-n voltam mellkasi fájdalommal, szintén nem lehet okom panaszra, mindenki teljesen kedves volt, sok fiatal volt, a vizsgáló orvos is egy fiatal lány volt, de teljesen korrektek voltak.
7
Akkor fizess. Minek született meg a kérdés?
9, kíváncsi voltam milyen vélemények vannak. Egy részére választ kaptam.
De ahogy a módszereket elnézem, vágnak ha kell ha nem(biztos tudod mire gondolok). Nem ér meg annyit az egész.
Utána még idegenekkel egy szobában, apa sehol sem lehet ott.. 2-3 millió ft meg semmi ahhoz, hogy ne egy negatív emlék maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!