Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Sípol a bal fülem. Kaptam...

Sípol a bal fülem. Kaptam fülemre cseppentőt amit a kórházban felírtak ki is váltottam de a sípolás mikor fog elmúlni?

Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát az attól függ hogy mi a diagnózis.
2022. dec. 30. 15:24
 2/7 Gerelyke44 ***** válasza:
100%

A legjobb esetben akkor, ha elmúlik a gyulladás, mert feltételezem, hogy arra kaptál cseppet.

Nyugi, nem lesz gond! :)

2022. dec. 30. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem teszel ellene, akkor sosem. A hallás elvesztésével is járhat. Nem akarok ijesztgetni, ezt csak azért írom, hogy sajnos ne várj spontán megszűnésére. Egy dolgot tegyél, de ez fontos: befogod a füled és hallgatod. Légy biztos abban, ha így teszel, a sipolás azonnal csökken és megszűnik. És így is lesz. De próbáld ki. Amikor én ettől szenvedtem, akkor még ezt az egyszerü technikát nem tudtam, kineziológus gyógyított ki belőle.
2023. jan. 1. 11:38
 4/7 Oldfire ***** válasza:
Ha gyulladás következtében sìpol, vagy zúg . Van remény, hogy megszünjön. Sajnos a legtöbb esetben kicsi az esély rá, hogy megszünjön.
2023. jan. 4. 08:06
 5/7 anonim válasza:
"21 éve tart állandóan, bár nekem mindkettő
2023. jan. 4. 12:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg teljesen soha nem fog elmúlni, nekem 25 éve tart, 38 éves orom óta.
2023. jan. 4. 13:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, próbáld ki hogy befogod a füled és hallgatod a sipolást. Ha ez nem segít, kineziológust tudok ajánlani. Engem az erős fülcsöngésből is, a fülbevérzésből is kineziológus gyógyitott ki, aki a halláshoz is nagyon ért. Ha megpiszkáltad és attól van bevérezhetett a füled. De ne aggódj, gyógyítható, ahogy írtam. A csöppök nem segítenek. De ha csak vársz, akkor sajnos nem történik semmi. Illetve még egy hatásos technika van, tapasztalatból írom, sikerült már így a fülbevérzés okozta sípolást megszüntetni (erre nem mindenki képes) bedugod a kisujjad a füledbe nagyon óvatosan és megkeresed azt a pontot, amit kellemes, amit jólesik megérinteni és azt nyomod (ahogy jólesik, ez a kulcs) még jobb, ha kicsit benyálazod az ujjad és úgy
2023. jan. 4. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!