Sípol a bal fülem. Kaptam fülemre cseppentőt amit a kórházban felírtak ki is váltottam de a sípolás mikor fog elmúlni?
Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 15:21
1/7 anonim válasza:
Hát az attól függ hogy mi a diagnózis.
2/7 Gerelyke44 válasza:
A legjobb esetben akkor, ha elmúlik a gyulladás, mert feltételezem, hogy arra kaptál cseppet.
Nyugi, nem lesz gond! :)
3/7 anonim válasza:
Ha nem teszel ellene, akkor sosem. A hallás elvesztésével is járhat. Nem akarok ijesztgetni, ezt csak azért írom, hogy sajnos ne várj spontán megszűnésére. Egy dolgot tegyél, de ez fontos: befogod a füled és hallgatod. Légy biztos abban, ha így teszel, a sipolás azonnal csökken és megszűnik. És így is lesz. De próbáld ki. Amikor én ettől szenvedtem, akkor még ezt az egyszerü technikát nem tudtam, kineziológus gyógyított ki belőle.
4/7 Oldfire válasza:
Ha gyulladás következtében sìpol, vagy zúg . Van remény, hogy megszünjön. Sajnos a legtöbb esetben kicsi az esély rá, hogy megszünjön.
5/7 anonim válasza:
"21 éve tart állandóan, bár nekem mindkettő
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg teljesen soha nem fog elmúlni, nekem 25 éve tart, 38 éves orom óta.
7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező, próbáld ki hogy befogod a füled és hallgatod a sipolást. Ha ez nem segít, kineziológust tudok ajánlani. Engem az erős fülcsöngésből is, a fülbevérzésből is kineziológus gyógyitott ki, aki a halláshoz is nagyon ért. Ha megpiszkáltad és attól van bevérezhetett a füled. De ne aggódj, gyógyítható, ahogy írtam. A csöppök nem segítenek. De ha csak vársz, akkor sajnos nem történik semmi. Illetve még egy hatásos technika van, tapasztalatból írom, sikerült már így a fülbevérzés okozta sípolást megszüntetni (erre nem mindenki képes) bedugod a kisujjad a füledbe nagyon óvatosan és megkeresed azt a pontot, amit kellemes, amit jólesik megérinteni és azt nyomod (ahogy jólesik, ez a kulcs) még jobb, ha kicsit benyálazod az ujjad és úgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!