Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy reagáljak?Nem akarom már.

Hogy reagáljak?Nem akarom már.

Figyelt kérdés
Pár hónapja jártam egy munkatársammal,megszakadt a kapcsolat köztünk de aztán újra felkeresett neten.Én már nem ragaszkodom annyira hozzá mint korábban,de mostánában már bele próbál mászni a magánéletembe,folyton vizslat,"kierőszakolja"a szemkontaktust de én nem akarok rá se nézni és nagyon köszönni se neki mégha illene se.Deha mindenkinek köszönök csak neki nem az gyanús lehet bár tudom emiatt nem rúghatnak ki.Olyan lenne mintha diszkriminálni akarnám őt de én nem akarom csak levegőnek nézni egyszerűen mert fájt hogy szakított velem.Mit tanácsoltok?
2023. febr. 6. 20:11
 1/3 A kérdező kommentje:
Már nem fáj túltettem magam,csak akkor fájt.
2023. febr. 6. 20:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Az illető minden dolgát megosztotta velem.
2023. febr. 6. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Ajánlom, hogy legyél őszinte magadhoz és a munkatársadhoz, és fejezd ki nyíltan, hogy már nem ragaszkodsz hozzá és nem akarod, hogy beleavatkozzon a magánéletedbe. Az ő érzéseit is tartsd szem előtt, de ne félj a határok megtartásától, ha úgy érzed, hogy az az érdekedet szolgálja. Ha szükséges, kérj támogatást a főnöködtől vagy egy HR vezetőtől, hogy megvédd a munkahelyi kényelmedet.
2023. febr. 7. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!