Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit reagáljak vissza egy...

Mit reagáljak vissza egy ilyen üzenetre apám ismerősétől?

Figyelt kérdés

Most cseréltem facebook profilt. Rövidnadrágban és egy ujjatlan top-ban ülök a fűben. Semmi kihívó nincs benne, nincs kint semmim. Ennél sokkal merészebb képeket látok facen.

Apám egy ismerőse rámírt: Hmm, szexi vagy!

A faszi körübelül 50 éves és nagyon nem az esetem! (20 éves vagyok)

Szimplán töröltem az üzenetet anélkül, hogy "láttam"-oztam volna. Nem akarok semmiféle konfliktust, mert apám ismeri, ugyanakkor nem akarok neki válaszolni.

2021. máj. 22. 11:26
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk én szóltam volna apukámnak. Ismerem őt annyira hogy tudom, hogy nem akarna ilyen emberrel kb semmilyen kapcsolatban lenni, elkerülné, ha tudná hogy ilyen korú lányokra és rám is így ráír.

Amúgy meg akkor ne válaszolj egyáltalán neki.

2021. máj. 22. 11:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha már törölted, akkor mindegy. Én lehet szóltam volna Apámnak, hogy mi van, vagy visszaírtam volna hogy "Hmm, te meg öreg vagy!" Vagy valami hasonlót, csak hogy égjen kicsit a feje. De lehet hogy ezt csak bíztatásnak venné, az ilyennél ki tudja... 🤷‍♀️
2021. máj. 22. 11:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Én sajnos nem vagyok olyan bizalmas viszonyban apukámmal. Akkor inkább hagyom. Lehet letörlöm az ismerőseim közül.
2021. máj. 22. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:
18%
Ha 30 éves lett volna, már nedvesedett volna a bugyika.
2021. máj. 22. 11:40
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
4es, beteg perverz vagy...
2021. máj. 22. 11:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
4, te egyedül vagy ilyen gyökér, vagy segítenek?
2021. máj. 22. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól reagáltál, de ha törlöd vagy letiltod, az még jobb lesz.
2021. máj. 22. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nagyon nem fer bele kategoria. Apad ismerosetol 20 evesen sem, de az legalabb egy fiatal csodor meg.

Vigyazz vele.

2021. máj. 22. 18:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne reagálj semmit.
2021. máj. 23. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!