Apám kiakaszt már (? )
Na szoval apám vett nekem egy nyúszit. És anyam mondta reggel neki hogy vegyen majd itatot a nyulamnak és még a tesom kutyajanak kaját .és én pont hazaertem eddzesrol,nagyon faradt voltam,és akkor apam kitalalja h menjunk itatot venni ami radasul van neki. De hogy nen ujjat kell neki venni. Holnap elutazunk 2 napra és a nagybatyam addig idekoltozik hozzank és nem akartam h o vigyazzon a nyuszimra szoval elvittuk volna a baratnomekhez. En nem akartam elmenni a boltba mondtam is neki , es elkezdett uvoltozni. Es akkor en elkezdtem atoltozni(mert tiszta izzadt voltam) es sirni is ez amiert sirtam mondta h akkor nem viszi a nyulam sehova és nem is megyek veluk nyaralni( ami radasul jo is lenne mert akk legalabb itthon maradhatnek a nagybatyammal meg a nyulammal.) Szoval es akkor ezen sértődik egesz nap. Radasul eddzesre is csak azert jarok mert rakenyszerit engem . Es fuuu nem is mondtam konretan semmit.
Anyamnaak meg 1000× elmondtam nem kell neki uj itato.
Ahh, ezek a nagy tiniproblémák.:))) Hány éves, kisleány? 15 vagy 16?
Amúgy meg süssétek meg azt a nyúúszííít roston és akkor nem lesz több probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!