Hogyan reagáljak, ha ilyen miatt kötnek belém az ismerősök?
Vasárnap posztoltam egy képet, amin látszik, hogy foci meccsen vagyok. Fél óra alatt 3 ismerősöm is hozzászólt, hogy "ezt bezzzzeg szabad", ma pedig egy munkatársam is rákezdett, hogy ez milyen undorító meg minek asszisztálok ilyen dolgokhoz. Próbáltam elmagyarázni neki, hogy nekem semmi közöm a törvényekhez, lehet menni meccsre, aminek nagyon örülök és ki is használom, de ettől függetlenül én is sajnálom, hogy ilyen szabályokat vezetnek be. Szerintem is igazságtalan, de most emiatt ne menjek el egy olyan rendezvényre, amit szeretek? Egyáltalán mi jogon szólnak bele, hogy mit csinálok? Próbálom figyelmen kívül hagyni a károgókat, de közben úgy érzem jogtalanul kötnek belém, nem ártok ezzel senkinek. Hogyan reagáljak ezekre? Holnap is megyek meccsre, valószínűleg több ezren lesznek, persze ki nem posztolom, de a munkatársam előtt titkolni sem szándékozom, csak mert neki nem tetszik, hogy bezzeg ő nem mehet Majka koncertre. Mi a jó válasz az ilyen beszólogatásokra?
25/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!