Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok, fiúk, csak nekem...

Lányok, fiúk, csak nekem vannak ilyen fura gondolataim, érzelmeim, vagy nektek is jutott már ilyen eszetekbe?

Figyelt kérdés

Egy romantikus késő délutáni, esti, késő esti "randi". Mindenféle program, ami a partnernek is tetszik, bármi: mozi, étterem, kávézó, múzeum, élményprogramok mint gokart vagy lövészet, szóval bármi és minden, ami 16:00 - 23:59 között belefér, majd romantikus esti séta kéz a kézben, ölelkezés szép kilátás mellett, akár gyengéd csókolózás, ha a két fél közelebb került egymáshoz (ha nem érzik nap vége felé ennek vágyát, abszolút nem kötelező). De semmilyen extra szexualitás, mert az "elrontaná, durvítaná" a romantikus, varázslatos hangulatot, hisz ez az első találka.

De! És most jön a furcsaság, 00:00 óra után ketté válnak útjaitok és soha többé nem látjátok egymást, viszont szívetekbe zárjátok ezt a varázslatos és romantikus estét.

Ti már gondoltatok valaha ilyenre? Vagy ez nagyon furcsa gondolat?

2023. febr. 3. 21:17
A kérdező szavazást indított:
Benne lennék (lányként/nőként)
Benne lennék (fiúként/férfiként)
Elég furcsán hangzik, nem lennék benne
21 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mi értelme ennek. Ha jól érzed magad azzal a személlyel, akkor hülyeség elválni. Én tuti nem csinálnék ilyet.
2023. febr. 3. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Ja, aztán meg keresgélhetnénk egymást az üvegcipellő alapján. Na még mit nem. Ami jó és működik, az éjfél után is jó lesz!
2023. febr. 3. 21:24
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

A logikám az, hogy egy nap minden emberi kapcsolat megromlik és jönnek a lélekromboló dolgok.

A kérdésben pedig a hipotézis az, hogy 8 óra varázslat, boldogság, romantika, amibe semmi sem rondít bele.

2023. febr. 3. 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Háááát akkor inkább szex legyen, aztán utána pápá:D

A logikád az, hogy idővel megromlanak a kapcsolatok. De ez rossz logika, nem igaz. Feltéve, ha tesz érte az ember, hog yne romoljon meg.

2023. febr. 3. 21:29
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeiteket!

Igen, lehet mindenen dolgozni (nyilván a legjobb, ha mindkét fél akarja), de hosszútávon nem létezik makulátlan kapcsolat, szerintem.

Ezért gondolkoztam el egy makulátlan 8 órán, amiben a lelkem boldog lehet.

2023. febr. 3. 21:33
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

Jjjja.... hát én meg úgy vagyok vele, hogy nem kell makulátlannak lennia ahhoz, hogy jó legyen.

A boldogságot meg nem másban keresem. Az rég veszett ügy lenne, lehetetlen külső forrásból boldognak lenni.

De kinek mi.

2023. febr. 3. 21:35
 7/10 anonim ***** válasza:
24%
Hát srácok nem tudom ti hogy vagytok vele de én első találkozásnál kb szétizzadom a ruhámat és magamban imádkozom hogy csak a beszédtémákból ki ne fogyjunk és üljünk kínos csendben, vagy ne mondjak valami nagyon gáz dolgot magamról, és csak arra a pár percre lazulok el újra és újra, mikor a beszégetés jobban beindul, és úgy érzem, kicsit révbe ért a dolog. Ennél ezerszer felemelőbb az embernek a párjával szórakozni, akivel már egy hullámhosszon van, aki mellett tejesen elengedheti magát és fókuszálhat csak a romantikára, aki már azt is tudja róla hogy egyszer pótvizsgán benyitott a tanárok értekezletére és annyira kínosan érezte magát hogy megnyikkanni se mert csak becsapta az ajtót és mégis vele van. (Igen, ez... megtörtént eset. Álmatlan éjszakáimon azóta is kísért.)
2023. febr. 3. 21:49
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Sokkal betegebb gondolataim vannak általában.
2023. febr. 3. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:
31%
Az a helyzet, hogy nem vagyok már tini. Nem fogok bazsalyogva andalogni, ha mindketten kurvára kívánjuk egymást. Elég volt már abból, hogy a korai szexet minden jó elrontójának címkézitek. Miért kell mesterségesen beleavatkozni az érzelmekbe? A rongyrázást minden hely megjárására meg végképp nem értem, akkor sem, ha nekem fizetik.
2023. febr. 3. 21:59
 10/10 anonim ***** válasza:
31%
Kéz a kézben sétát és a csókolózást leszámítva szerintem egész jól hangzik, bár a találkozó előtt mindenképp szükségét érzem annak, hogy beszélgessek egy kicsit a másik féllel. Egy full idegen emberrel vakon biztosan nem tenném meg, így is csak forgalmas helyen ahol sokan vannak körülöttünk. Lehet paranoiásnak nevezni, de inkább óvatos vagyok...
2023. febr. 3. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!