Lányok, fiúk, csak nekem vannak ilyen fura gondolataim, érzelmeim, vagy nektek is jutott már ilyen eszetekbe?
Egy romantikus késő délutáni, esti, késő esti "randi". Mindenféle program, ami a partnernek is tetszik, bármi: mozi, étterem, kávézó, múzeum, élményprogramok mint gokart vagy lövészet, szóval bármi és minden, ami 16:00 - 23:59 között belefér, majd romantikus esti séta kéz a kézben, ölelkezés szép kilátás mellett, akár gyengéd csókolózás, ha a két fél közelebb került egymáshoz (ha nem érzik nap vége felé ennek vágyát, abszolút nem kötelező). De semmilyen extra szexualitás, mert az "elrontaná, durvítaná" a romantikus, varázslatos hangulatot, hisz ez az első találka.
De! És most jön a furcsaság, 00:00 óra után ketté válnak útjaitok és soha többé nem látjátok egymást, viszont szívetekbe zárjátok ezt a varázslatos és romantikus estét.
Ti már gondoltatok valaha ilyenre? Vagy ez nagyon furcsa gondolat?
Köszönöm a válaszodat!
A logikám az, hogy egy nap minden emberi kapcsolat megromlik és jönnek a lélekromboló dolgok.
A kérdésben pedig a hipotézis az, hogy 8 óra varázslat, boldogság, romantika, amibe semmi sem rondít bele.
Háááát akkor inkább szex legyen, aztán utána pápá:D
A logikád az, hogy idővel megromlanak a kapcsolatok. De ez rossz logika, nem igaz. Feltéve, ha tesz érte az ember, hog yne romoljon meg.
Köszönöm a véleményeiteket!
Igen, lehet mindenen dolgozni (nyilván a legjobb, ha mindkét fél akarja), de hosszútávon nem létezik makulátlan kapcsolat, szerintem.
Ezért gondolkoztam el egy makulátlan 8 órán, amiben a lelkem boldog lehet.
Jjjja.... hát én meg úgy vagyok vele, hogy nem kell makulátlannak lennia ahhoz, hogy jó legyen.
A boldogságot meg nem másban keresem. Az rég veszett ügy lenne, lehetetlen külső forrásból boldognak lenni.
De kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!