Használnátok egy olyan gépet, ami megmutatná a valódi, nyers érzelmeitek/gondolataitokat?
Figyelt kérdés
Sokszor nem úgy cselekszünk és beszélünk,ahogy valóban érezzük vagy gondoljuk. Néha csak áltatjuk magunkat,reménykedünk,elnézünk.
Sokban változna ez,ha egy gép segítségével elötte kitudnánk mutatni a valódi dolgokat?
2018. ápr. 10. 08:33
1/7 A kérdező kommentje:
*sokban
2018. ápr. 10. 08:36
2/7 anonim válasza:
Ha akarom, most is ki tudom mutatni a valódit. Csak az sokszor nem szalonképes, nem illik, vagy nem célszerű.
3/7 anonim válasza:
Mi a bánatnak :D Én tökéletesn tisztában vagyok a magam dolgaival, soha nem szoktam áltatni magam, kaparok, hogy minél jobb legyek minden téren, ehhez pedig kell az önismeret. Aki képes még magát is átverni, az nem hinne egy ilyen gépnek sem, ugyanúgy megnyugtatná magát, hogy "jóvanazúgy".
4/7 anonim válasza:
Ha lenne ilyen "gép" szerintem én teljesen egyedül élnék nem lenne családom se barátaim. De szerintem ezzel nem csak én vagyok így. Nekem nem hiányozna ilyen gép az életemből az biztos.
6/7 anonim válasza:
Sokaknak kéne.
De minek az eszközhasználat? Gyakoroljátok ki, hogy ti magatok érezzétek. És akkor másokat is éreznétek, nem csak magatokat.
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem nincs szükségem gépre. Kapásból mindent úgy mondok,ahogy érzek. Sokszor ezért szűnnek meg a kapcsolataim,amiket nem is sajnálok. Ez egy jó szűrő stílus a gyenge,felszíbnes szálak megszűntetésére. Ez egy barátom kérdése volt.
2018. ápr. 10. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!