Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az sok jóból kimarad aki nem...

Az sok jóból kimarad aki nem szereti a tipikus fiatal dolgokat?

Figyelt kérdés
Ilyen hogy bulizás, meg bandázás, meg csajozás/pasizás. Én nem szeretem ezeket, a nővérem csinálta, meg csinálja is a buli részét 30 évesen is. Én tizenévesen voltam vagy háromszor valami házibulin, kétszer vele, egyszer meg osztállyal és még pár ember volt ott, de ennyi, nem volt nagy durranás. Manapság nincsenek barátaim egy jó ideje, de nem zavar, nem érzem úgy a kémiát senkivel. A maradék részét nem igénylem, jobban szeretek egymagam lenni, kockulni stb. Nem érzem magam jobbnak azoknál akik szeretik, csak ők se szóljanak le ha én nem teszem, a nővérem szólt le mindig ezért, mostanság mintha kezdene megjönni az esze végre 30 évesen. 22/f
2023. jan. 31. 21:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ezért is költöztem albérletbe.
2023. jan. 31. 21:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Na nekem pont hogy a család az egyetlen akik nem néznek ki, nem utálnak, akikkel lehet bármit is csinálni, mert nem az ivás meg a nőzés/pasizás az összes program amit el tudnak képzelni.

Amúgy meg sokkal jobban jársz ha nem is erőlteted a "kimozdulást", legalábbis nem társasággal. Vannak emberek akik ha meggebednek sem tudnak beilleszkedni mert nem elég szépek/gazdagok/menők, nekik csak kudarc, sérülés és kín lesz az ha próbálkoznak. Én pl. hiába akarnék bárhová menni ismerkedni, ha egyszer nem állnak velem szóba a nők, ezért inkább nem is erőltetem, nem vagyok mazochista.

#3 voltam.

2023. jan. 31. 22:02
 13/13 A kérdező kommentje:
Ühm, én a családomtól kaptam mindig a kritikát.
2023. jan. 31. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!