Nőként milyen "tipikus női dolgokat" nem csináltok?
- utálok vásárolni
- 1 táskám van és azt használom minden nap
- nem sminkelek csak szempillaspirált használok
- utálom a gyerekeket, nem is akarok (de házasságot igen)
- nem szeretek főzni, nem is szoktam max heti 1-szer
nem sminkelek
nem hordok magassarkút
én sem akarok gyereket mert nem szeretem őket
nem tart órákig, hogy elkészüljek. 5 perc alatt összekapom magam bármikor
nincsenek barátnőim, fiúk társaságát jobban szeretem
nem csináltatnék műkörmöket, egyenesen taszítanak
Szerintem is kamasz, na és?
Én nem sminkelek, nem lakkozom a körmöm, nem festem, a hajam, nem járok kozmetikushoz, fodrászhoz. Nincsenek arckrémeim, arclemosóim, nem ápolom a bőröm sehogy, csak úgy van. Nem játszmázok, nem hisztériázok, nem szeretek főzni. A gyerekeket és a férfiakat viszont szeretem. Szoknyát, harisnyát, (kényelmes) magassarkút hordok, a hajam is szép hosszú.
Utálom a sminket.
Utálom a magassarkút.
Utálok főzni,anyu főz rám.
Szoknyát se szeretem,csak a rövid nadrágot.
Vásárolni se szeretek,csak nyűg nekem.
Gyereket én sem szeretnék,de lehet még meggondolom. Házasodni igen.
Jó fej lehetsz, Kérdező, amúgy is bírom, aki önmagát adja és nem akar más lenni, csak mert az a "norma"és az úgynevezett "társadalmi elvárás".
Utálok sminkelni, nincs műkörmöm. Nem hordok magas sarkút, mert nem is bírok benne járni, meg "dögös" ruhákat sem. Mindezekben úgy érezném magam, mint a majom balettruhában.:-). Nem az én stílusom. Azt hordom, amiben jól érzem magam, kényelmes és jól áll.
Nem használok mindenféle kenceficét, csak ami jót tesz a bőrömnek.
Nem szoktam kézimunkázni / kötés, horgolás /, igaz, szerintem manapság már nemigen szoktak a nők ezzel foglalkozni. Varrni nem szeretek.
Nem a kedvelt elfoglaltságom órákig bóklászni ruhavásárláskor, jobb gyorsan letudnom. Cipő esetében viszont nagyon fontos számomra a kényelem, ez azért tovább tart...
Nem szeretek pletykálkodni, kibeszélni, és kitálalni minden intim témát, mint sok hölgytársam szokta egymás közt.
Gyerekem nincs, de annyira sosem szerettem volna, meg valószínűleg nem is lehet.
Egyébként a gyerkőcök hipnotikus bámulását én sem csípem, de van némely felnőtt is, főleg az öregek, akik szoktak fixírozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!