Nőként milyen tipikus női dolgokat nem csinálsz?
Figyelt kérdés
Megkaptad már h nem is vagy nő? Vagy nem "rendes nő"? :)2020. máj. 17. 14:35
1/24 anonim válasza:
Nem járok magassarkúban, nem festem a körmöm, nem érdekelnek a tipikus nőknek szánt filmek (pl. Rossz anyák, Holdfogyatkozás, stb.). Nem szeretek ruhákat vásárolni, próbálni meg végképp nem.
2/24 anonim válasza:
Az egyetlen tipikusan nőkre jellemző dolog, amit csinálok, az a menstruáció. Ezen kívül nem sok minden.
3/24 anonim válasza:
Szeretek melegítőben járkálni. Én is csak kivételes eseményeknél hordok magassarkút, máskor nem. Sminkelni is csak nagyon ritkán. Inkább a természetes híve vagyok.
4/24 anonim válasza:
Ó, hányszor mondtak már nekem hasonlóan kedves dolgokat!
Egyáltalán nem sminkelek, a hideg ráz a magassarkú cipőktől és a szoknyáktól. A sütés-főzés sem az én asztalom. Kifejezetten utálom a nyálas, csöpögős filmeket és könyveket. Nem akarok gyereket, nem is kifejezetten szeretem őket.
Szóval vannak bőven hasonló dolgaim. :)
5/24 anonim válasza:
Nem vagyok romantikus,nyálaskodó.
7/24 anonim válasza:
Én csajos lány vagyok, viszont magassarkút csak akkor hordok, ha nagyon muszáj. Körmömet is ritkán festem. És nem szeretnék gyereket.
8/24 anonim válasza:
Nőies megjelenésem van (csinos arc, hosszú haj, nőies alak), de nem érdekel a divat, nem feste a hajam, a körmöm rövid és natúr, semmilyen ékszert nem hordok, nem szoktam sokat beszélni, vagy felesleges dolgokról csacsogni, romantikus filmeket nem nézek, csak akkor vásárolok, ha muszáj (alapvetően utálom).
9/24 anonim válasza:
Nem szeretek a konyhában sertepertélni, abszolút nem is érdekel a főzés vagy a sütés. Nem szeretem a tipikus "női" regényeket, filmeket, sorozatokat és magazinokat (jó, egyedül talán a Gilmore Girls, amit néztem és szerettem). Nem hordok magassarkút. Szeretek jól kinézni, odafigyelek a megjelenésemre és még vásárolni is szeretek, de nem követek semmilyen irányzatot, trendet stb., szóval ebben az értelemben nem érdekel a divat. Sminkelni sminkelek és ékszereket is viselek, de nem foglalkoztat ez sem annyira, hogy nálam ez egy beszédtéma vagy az életem szerves része legyen. Nem szeretem a "csajos találkozókat", amikor pletyizni kell másokról, ki kell beszélni a többieket, panaszkodni kell a párjainkról és így tovább. Nem szeretem a gyerekeket. Nem érdekel fanatikusan az esküvő, nekem nincsen ilyen jellegű álmaim és terveim, hogy majd megházasodok, ilyen ruhában leszek, lesz egy szép családom, ilyen ház, olyan kert, amolyan kiskutya stb.
10/24 anonim válasza:
Ja, és nem szeretek táncolni sem, nem szeretek bálba és hasonló alkalmakra járni, nem igazán szeretek kiöltözni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!