Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőként milyen tipikus női...

Nőként milyen tipikus női dolgokat nem csinálsz?

Figyelt kérdés
Megkaptad már h nem is vagy nő? Vagy nem "rendes nő"? :)
2020. máj. 17. 14:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%
Nem járok magassarkúban, nem festem a körmöm, nem érdekelnek a tipikus nőknek szánt filmek (pl. Rossz anyák, Holdfogyatkozás, stb.). Nem szeretek ruhákat vásárolni, próbálni meg végképp nem.
2020. máj. 17. 14:41
 2/24 anonim ***** válasza:
87%
Az egyetlen tipikusan nőkre jellemző dolog, amit csinálok, az a menstruáció. Ezen kívül nem sok minden.
2020. máj. 17. 14:44
 3/24 anonim ***** válasza:
84%
Szeretek melegítőben járkálni. Én is csak kivételes eseményeknél hordok magassarkút, máskor nem. Sminkelni is csak nagyon ritkán. Inkább a természetes híve vagyok.
2020. máj. 17. 14:47
 4/24 anonim válasza:
85%

Ó, hányszor mondtak már nekem hasonlóan kedves dolgokat!

Egyáltalán nem sminkelek, a hideg ráz a magassarkú cipőktől és a szoknyáktól. A sütés-főzés sem az én asztalom. Kifejezetten utálom a nyálas, csöpögős filmeket és könyveket. Nem akarok gyereket, nem is kifejezetten szeretem őket.

Szóval vannak bőven hasonló dolgaim. :)

2020. máj. 17. 14:53
 5/24 anonim ***** válasza:
74%
Nem vagyok romantikus,nyálaskodó.
2020. máj. 17. 14:56
 6/24 anonim ***** válasza:
76%
Főzés.
2020. máj. 17. 15:00
 7/24 anonim ***** válasza:
75%
Én csajos lány vagyok, viszont magassarkút csak akkor hordok, ha nagyon muszáj. Körmömet is ritkán festem. És nem szeretnék gyereket.
2020. máj. 17. 15:02
 8/24 anonim ***** válasza:
70%
Nőies megjelenésem van (csinos arc, hosszú haj, nőies alak), de nem érdekel a divat, nem feste a hajam, a körmöm rövid és natúr, semmilyen ékszert nem hordok, nem szoktam sokat beszélni, vagy felesleges dolgokról csacsogni, romantikus filmeket nem nézek, csak akkor vásárolok, ha muszáj (alapvetően utálom).
2020. máj. 17. 15:24
 9/24 anonim ***** válasza:
94%
Nem szeretek a konyhában sertepertélni, abszolút nem is érdekel a főzés vagy a sütés. Nem szeretem a tipikus "női" regényeket, filmeket, sorozatokat és magazinokat (jó, egyedül talán a Gilmore Girls, amit néztem és szerettem). Nem hordok magassarkút. Szeretek jól kinézni, odafigyelek a megjelenésemre és még vásárolni is szeretek, de nem követek semmilyen irányzatot, trendet stb., szóval ebben az értelemben nem érdekel a divat. Sminkelni sminkelek és ékszereket is viselek, de nem foglalkoztat ez sem annyira, hogy nálam ez egy beszédtéma vagy az életem szerves része legyen. Nem szeretem a "csajos találkozókat", amikor pletyizni kell másokról, ki kell beszélni a többieket, panaszkodni kell a párjainkról és így tovább. Nem szeretem a gyerekeket. Nem érdekel fanatikusan az esküvő, nekem nincsen ilyen jellegű álmaim és terveim, hogy majd megházasodok, ilyen ruhában leszek, lesz egy szép családom, ilyen ház, olyan kert, amolyan kiskutya stb.
2020. máj. 17. 15:58
 10/24 anonim ***** válasza:
73%
Ja, és nem szeretek táncolni sem, nem szeretek bálba és hasonló alkalmakra járni, nem igazán szeretek kiöltözni sem.
2020. máj. 17. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!