Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az mit jelenthet hogy a...

Az mit jelenthet hogy a magánéletemben vájkálnak visszafelé meg semmit nem osztanak meg velem?

Figyelt kérdés

Pl szomszed, kollégák vagy barátok.

Mindenki kerdz pasimrol munkarol bármirol a végletegig is képesek vájkálni kivancsiskodni.visszavele meg olyanokat kapok hogy náluk semmi különös kicsit uncsi, vagy pár formularis válasz es ennyi.

#egyoldalu kommunikacio
2023. jan. 31. 07:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert megtanulták, hogy nem érdemes kiadni magukat, viszont valamiről beszélegetni attól még kell. Tanulj meg te is semlegesen válaszolni, és akkor leszállnak rólad.
2023. jan. 31. 07:35
 2/10 A kérdező kommentje:
De ez mitol van hogy faggatnak, ők meg small talk visszafele?
2023. jan. 31. 07:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert érdekli őket, és pletykaalapnak is jó lesz.

Én se szívesen osztok meg senkivel semmit, mert nem akarom, hogy továbbadják, de másokat szívesen meghallgatok. Egy barátnőm van, akinek szoktam mesélni, de vele is távolodunk el sajnos.:(

2023. jan. 31. 07:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

És te miért nem tudsz ugyanúgy semmiket válaszolni?

Én direkt szívatnám őket, hülyeségeket és egymásnak ellentmondó infókat mondanék. pl. egyiknek azt mondanám, hogy magányos vagyok, a másiknak hogy leszbi, a harmadiknak, hogy 2 pasim van egyszerre, nem tudok választani.

2023. jan. 31. 08:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kapom én ezt
2023. jan. 31. 08:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Rájöttek, hogy te szeretsz magadról nyiltan beszélni, és ezért kérdezgetnek.

Ha téged ez zavar akkor adj olyan válaszokat mint amilyet tőlük kapsz.

De akár rájuk is szólhatsz, hogy már a múltkor is ugyanezt kérdezted :D

2023. jan. 31. 08:27
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem kerdeztem soha ilyenrol.

Valszeg erdekes lehet nekik az eletem.

2023. jan. 31. 08:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát sajátjuknál biztosan érdekesebb, még az is lehet, hogy vannak kis titkaik...
2023. jan. 31. 08:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló problémám, nem éreztem a kiegyenlítettséget. Egyszerűen fel kell venni az ő stílusukat, válaszolj te is 1-2 szóban, idővel abbahagyják. Találnak mást,akin csámcsogni akarnak. Amiről úgy érzed, hogy nem akarsz beszélni,mert nem komfortos, vagy magánügy vagy hogy nincs'viszonzás', akkor nem kell elmondani.
2023. jan. 31. 11:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Azt tudod tenni, hogy fékezed magadat, azaz nem válaszolsz az ilyen jellegű kérdésekre, vagy a válasz előtt visszakérdezel, hogy:

"Miért szeretnéd tudni?"

2023. jan. 31. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!