Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az volt páromag miért érdekli...

Az volt páromag miért érdekli a párommal a magánéletem, és miért akar mindent úgy kiforgatni, mintha rossz lenne az új kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Olyanokat mond pl hogy egy tróger a barátom, ittasan vezet, miközben ez nincs így.

Vagy ő azt hallotta hogy csal engem, mikozben ez sincs így.

Állandóan vájkálna, és be akarja őt minden rossznak állítani, miközben mindenben fekülírja az exem, egy egyenes gerinces tisztességes ember, aki helyesebb is sikeresebb is a volt páromnál, sokan szeretik is, szocializált, a volt páromnak meg barátai is alig vannak, akik vannak se bírják nagyon.

Engem zavar hogy áskálódna, rossz hírünket terjeszti és hogy abban a hitben akarja magát tartani hogy nekem rossz, és gúnyolna röhögne rajtam.

#bunkó ex
2022. okt. 9. 09:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem tud elszakadni, féltékeny, bosszúálló.

Azt gondolja, ha már vele nem, mással se sikerülön a boldogságod.

Te vagy a hibás, mert szóba állsz vele.

Mindenhonnan le kell tiltani.

2022. okt. 9. 09:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Kérj jogi tanácsot, távoltartási végzést!
2022. okt. 9. 09:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Ha nem nekem mondja, visszahallom, hogy ilyeneket terjeszt. Ebben éli ki magát.
2022. okt. 9. 09:24
 4/11 anonim ***** válasza:
A rosszhír terjesztésnek is van jogi megnevezése.
2022. okt. 9. 09:26
 5/11 A kérdező kommentje:

De nem akarok több éves pereket.

Hogy bizonyítom azt pl nem csal a parom nem vezet ittasan hamisakat állít? Lejárat?

Magyarországon ha en feljelentek vkit becsületsértésért NEKEM kell bizonyítanom hogy az az.hogy hamisakat beszél rágalmaz. Vagy milyen alapon döntené el a rendőr/bíró hogy kinek van igaza?

És nem is csak 2 ilyen dolog van, hanem rengeteg. Pl 10 évvel ezelott egyszer kipróbáltam a füvet. De vmi baj is lett belole mert épp szedték össze a füveseket rendőrök. Razzia diszkoban ez az. Elterelésre kellett járnom aztán úgy hogy életemben egyszer ha szívtam belőle, de vmi buntetés elkerulése miatt csak mert felgönygölítve én ismerek ezt azt stb egy bonyolult ügy lett az egészből.

Na és ma 10 év múlva ezt is terjeszti rólam, hogy drogos lennék. Pedig nem vagyok nem is voltam soha. De rendőrségi anyag is van arrol az egy szívásrol.

A rendőr azt mondja ugyan hogy lenne esélyem mert erkolcsim tiszta, nincsenek ügyeim, feddhetetlen vagyok stb.

De most szálanként kinyomozni, bizonyítani hogy becsületsértés minden?

Ráadásul nagyon erős jó ügyvédei vannak a volt páromnak. Nekem egy sincs. Ha lenne vmi kirendelt ingyenes, az meg nem is foglalkozna velem.Menjek ennek neki?

2022. okt. 9. 09:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Akkor te is terjeszd rosszhírét , hogy egy zaklató, te már rég elkerülnéd de ő kattant módon imádni akar, ha meg nemet mondasz akkor nárcisztikus beteg módon sároz és nem hagy élni!

A legtöbb ember előbb hisz egy nőnek aki próbál elkülönülni a férfitől és zaklatott módon kilátástalannak gondolja a saját helyzetét!

2022. okt. 9. 10:02
 7/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán minek járatják le egymást az emberek
2022. okt. 9. 11:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már az fura, hogy ennyire tudod ezeket, pláne, hogy barátai is alig vannak és nem is bírják nagyon.

Én pl. egyik exemről sem tudok semmit azóta se, azt se tudnám, ha meghaltak volna, nem azt, hogy miket gondol a mai napig rólam meg mi hagyja el a száját...

2022. okt. 9. 11:40
 9/11 A kérdező kommentje:

Remélem nem magyarázkodnom kéne itt, mint neki.

Mert akk a gyk se különb nála.

Minek vagyok én számonkérve bírálva.

Mi hozza ezt ki az emberekből? Ezt az aljas gondolkodást egy másikrol?

2022. okt. 9. 12:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj, de ki vagy te, hogy nem lehet téged számonkérni egy sztoriban, csak a másikat? Kicsit nagy az ego...

Ha ennyire nem bírod akkor ne írj ki kérdést, ha meg kiírsz akkor viseld, hogy egy történetben nem csak fekete meg fehér oldal van.

2022. okt. 9. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!