Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak én utálom az emberek...

Csak én utálom az emberek 85%-át? Mindig az emberek rossz tulajdonságait nézem, a jót sose és sokszor nem is ismerem az embert,de egyből utálom. Ez valamilyen szociális betegség?

Figyelt kérdés
2022. júl. 19. 23:49
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Én szeretem az embereket, de sokszor hányingerem van a viselkedésüktől!
2022. júl. 19. 23:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlóképp vagyok. Nincs is hozzájuk idegrendszerem se. Ritka mikor valakivel tudok egy jót beszélgetni
2022. júl. 20. 00:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok.

Undorító ez a mai társadalom.

Konkrétan ha lenne is barátnőm,lennének barátaim,akkor is 4 lábon járó szégyenek mellett kéne elsétálnunk naponta.

2022. júl. 20. 00:27
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is vannak hibáim, neked is, másnak is és ez így van rendjén. Nekik XY a hibáik, neked az, hogy téged tök feleslegesen idegesítenek. Most megkérdezném: Te mitől vagy jobb? Félreértés ne essék, nem mondom, hogy nem lehet olyan hibája az embernek, amitől hányingert kapsz, de attól függetlenül nem kell úgy csinálnod, mint akinek ne lenne hibája.
2022. júl. 20. 00:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek 80 százaléka égetnivaló aki semmit nem tesz a közösbe, és nem lenne kevesebb a világ ha nem lennének.

Ez persze minden ember szerint más 80%. Ha pl nem úgy vezetek ahogy másnak tetszik akkor én vagyok a balf*sz és miattam áll a forgalom.

Akkor én is a 80%-ba tartozom.

Szerintem sokszor az utcán óbégató szemetelő csóró sz*r emberek azok akikért nem lenne kár. Lenne pár ország is amit le lehetne radírozni a térképről és jobb lenne a világ tőle.

Társadalomban élünk annak minden előnyével és hátrányával együtt. Néha szar de úgy kell alakítani az életed, hogy ezt jól használd ki és ne idegeskedj miatta.

2022. júl. 20. 01:14
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Miért csak a rosszat nézed? Neked is csak rossz tulajdonságaid vannak? Ha em, akkor változtass a negatív, pesszimista, begyöpösödött, életunt gondolkodásodon.

Szüleidet is utálod? Bár ezek szerint, nem sok szeretetet és törődést, odafigyelést kaptál tőlük.

A hiba benned van. És remélem nem csodálkozol azon se, ha téged is utálnak az emberek, hisz a gondolkodásmódod meglátszik a külső kisugárzásodon.

Senki se tökéletes. Mindenkinek vannak hibái. Tanuld meg őket kezelni.

2022. júl. 20. 06:11
 7/8 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Üdv a klubban a mai társadalom egy gusztustalan semmire kellő lusta degeneráció
2022. júl. 20. 07:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem csak te. De én ezzel pont fordítva vagyok.
2022. júl. 20. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!