Csak én utálom az emberek 85%-át? Mindig az emberek rossz tulajdonságait nézem, a jót sose és sokszor nem is ismerem az embert,de egyből utálom. Ez valamilyen szociális betegség?
Én is így vagyok.
Undorító ez a mai társadalom.
Konkrétan ha lenne is barátnőm,lennének barátaim,akkor is 4 lábon járó szégyenek mellett kéne elsétálnunk naponta.
Az emberek 80 százaléka égetnivaló aki semmit nem tesz a közösbe, és nem lenne kevesebb a világ ha nem lennének.
Ez persze minden ember szerint más 80%. Ha pl nem úgy vezetek ahogy másnak tetszik akkor én vagyok a balf*sz és miattam áll a forgalom.
Akkor én is a 80%-ba tartozom.
Szerintem sokszor az utcán óbégató szemetelő csóró sz*r emberek azok akikért nem lenne kár. Lenne pár ország is amit le lehetne radírozni a térképről és jobb lenne a világ tőle.
Társadalomban élünk annak minden előnyével és hátrányával együtt. Néha szar de úgy kell alakítani az életed, hogy ezt jól használd ki és ne idegeskedj miatta.
Miért csak a rosszat nézed? Neked is csak rossz tulajdonságaid vannak? Ha em, akkor változtass a negatív, pesszimista, begyöpösödött, életunt gondolkodásodon.
Szüleidet is utálod? Bár ezek szerint, nem sok szeretetet és törődést, odafigyelést kaptál tőlük.
A hiba benned van. És remélem nem csodálkozol azon se, ha téged is utálnak az emberek, hisz a gondolkodásmódod meglátszik a külső kisugárzásodon.
Senki se tökéletes. Mindenkinek vannak hibái. Tanuld meg őket kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!