Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az volt páromag miért érdekli...

Az volt páromag miért érdekli a párommal a magánéletem, és miért akar mindent úgy kiforgatni, mintha rossz lenne az új kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Olyanokat mond pl hogy egy tróger a barátom, ittasan vezet, miközben ez nincs így.

Vagy ő azt hallotta hogy csal engem, mikozben ez sincs így.

Állandóan vájkálna, és be akarja őt minden rossznak állítani, miközben mindenben fekülírja az exem, egy egyenes gerinces tisztességes ember, aki helyesebb is sikeresebb is a volt páromnál, sokan szeretik is, szocializált, a volt páromnak meg barátai is alig vannak, akik vannak se bírják nagyon.

Engem zavar hogy áskálódna, rossz hírünket terjeszti és hogy abban a hitben akarja magát tartani hogy nekem rossz, és gúnyolna röhögne rajtam.

#bunkó ex
2022. okt. 9. 09:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Te ki vagy hogy számonkérsz másokat.
2022. okt. 9. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!