Folyamatos nagytestvér-akciók magánéletem ellen! Mit tanácsos ilyen esetben cselekdnem?
Az a helyzet, hogy ha ön visszaszól ezeknek az embereknek, az csak olaj a tűzre. Én is éltem kistelepülésen, ott ez a természetes, hogy mindenki tudni akarja és tundi is véli ki mikor kivel mit csinál. Sajnos ez egyfajta kulturális beállítódás, ezek az emberek nem elég érettek ahhoz hogy felfogják mi az a diszkréció és miért fontos.
Számomra egyetlen megoldás hozott kilépést a helyzetből: elköltöztem egy nagyobb városba. Mostmár csak vendégként járok haza és mit mondjak, így is állandóan megy a pletyó h miért csak annyiszor járok haza, milyen kocsival, milyen a férjem stb, de így h nem ot élek, ez már lepereg. Kicsinyesnek érzem ezt az életstílust.
Választ már kaptál, most én kérdezek egyet.
Mi ez a hülyeség a sok kötőjellel???? Vessző és pont helyett használod, baromi zavaró, erőlködni kell, hogy kihámozza az ember a mondanivalódat. Miért csi álod ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!