Azt vettem észre ,hogy különösen senki sem közeledik hozzám ,senki sem akar jóba lenni velem,folyamatosan csak a visszautasítást, hidegséget kapom. A régi barátaim is mind lecseréltek engem,és már újakat sem igazán tudok szerezni,mert nem érzem azt,hogy akarnának engem. Egyébként ez férfiakkal is ugyanígy van, ők sem igazán közelednek hozzám ,mintha lepras lennék:( ez egy szörnyű érzés,és nem tudom mit kezdjek ezzel,kérlek segítsetek. Nagyon rosszul esik,hogy így viselkednek velem ,és szinte mindig emiatt vagyok szomorú ,és emiatt unalmas az életem . Mi lehet az ok? Minden szempontból érdekelne a válasz ,vagy ezt úgysem tudom meg,csak egyszerűen fogadjam el?
Nem gondolod, hogy a kisugárzásod "taszítja" őket? Mennyire vagy mosolygós, "befogadó" és barátkozós te magad? Ne várd, hogy csak úgy bárki odamenjen hozzád. Esetleg a férfiak figyelmét akarod felkelteni, akkor érdemes gyakran edzeni (önbizalomnak is jót tesz) és odafigyelni a ruháidra.
2023. jan. 25. 19:57
2/8 anonim válasza:
Én úgy kezdtem az egyetemet 1,5 éve, hogy senkitől se akarok majd semmit sem. Viszont mégis jóban vagyok pár emberrel és 1 haverom is lett. Hogyan értem el? Gondolom azért, mivel nem vagyok buta a tárgyakhoz. Ha már a kisugárzásom elég ijesztő néha, legalább jó tanácsaim vannak. Légy okos, de ha így se menne, legalább a karriered jó lesz később.
2023. jan. 25. 20:07
3/8 anonim válasza:
Egyes hülyeséget beszél.
Egy nőnek nem kell edzeni ahhoz h a férfiak felfigyeljenek rá. Ez nem azt jelenti hogy zsírpacának kell lenni... de sportosnak sem. SŐT!!
Sajna Kérdező valószínűleg a testi adottságaid nem vonzzák a férfiakat, mindemellett nem vagy nyitott, barátkozós, mosolygós típus.... amivel nincs gond, csak így nem lehet pasizni.
2023. jan. 25. 20:07
4/8 anonim válasza:
Velem is ez a helyzet. Valamiért mindenki olyan távolságtartó és nem igazán akar nyitni felém, még ha én kezdeményezek is beszélgetést (pl: haverom haverjával) akkor sem igazán akarnak belemenni. Mondjuk engem alapból egy beképzelt köcsögnek titulál mindenki amíg meg nem ismer.
(Na most sokan fognak nyitni feléd üzenetben mert elárultad, hogy nő vagy.)
2023. jan. 25. 20:08
5/8 anonim válasza:
Szia.
Nekem egy motivációs tréner segített legyőzni ezeket a problémákat és azóta tapadnak az emberek.Fontos hogy fogadd el magad és nyiss az emberek felé,érdeklődj és kezdeményezz.
Ha gondolod privátban segítek neked. Szép napot!
2023. jan. 25. 20:12
6/8 anonim válasza:
Lehet a külsődben van valami nyugtalanító, lehet a hangsúlyaidban. Pl a hangsúlyaira nagyon vak az ember, vagy inkább süket. Hogyan emeled meg a hangot. Ezt sokszor másoktól tanuljuk el, pl anyánktól, apánktól.
Szerintem inkább ezek, mint konkrét dolgok. Valami olyan hangulat, ami zavart kelt, amihez nem jó kapcsolódni. Valami nem tiszta, hanem valamit hátulról akaró. stb.
2023. jan. 25. 20:28
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,nagyon jó és elgondolkodtató dolgokat írtatok:) tényleg nem vagyok egy nyitott ,mosolygós, barátkozós lány ,egyszerűen nem ilyen a személyiségem.Halas vagyok a válaszokert,mindenképpen megfigyelem majd magam,azért hogy megtudjam pontosan miért.
2023. jan. 25. 21:52
8/8 anonim válasza:
Nem vagy eléggé:
-bunkó
-nagyképű
-gazdag
-izmos
-nem iszol elég alkoholt.
Ezek mind rám is igazak, és nekem sincs senkim, barátom se, nőm meg aztán pláne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!