170 cm-vel nem vagyok se zsiráf, se kertitörpe. Pont jó a magasságom. Senki sem lép rám véletlenül és nem is pisilek a pasim fülébe! Érthető a frusztráltságod, egyszer én is véletlenül majdnem ráléptem egy 120 centis nőre XD
2023. jan. 23. 15:29
22/37 anonim válasza:
Jenna Ortega 155 cm. És igen, sok pasinak bejönnek az ekkora nők. Ez amúgy miért fáj neked..? Neked nem a magasságoddal van a gond, hanem a rosszindulatoddal.
2023. jan. 23. 15:33
23/37 anonim válasza:
Nekem nagyon nem jon be.. mar felnott vagyok. Olyan az alakja mint egy gyereknek az arca meg nekem szinte csunyanak mondhato
2023. jan. 23. 16:59
24/37 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép,egyedi karakteres arca van,nem a teste különleges,hanem az arca. Testével sincs baj,vékony fiatal csaj alkat.
A sorozatban tényleg elég kislányos,mert ez a szerepe,kislányosra van megcsinálva+pici is. De a W.D.-n kívül abszolút nem olyan kislányos,korának megfelelően kinéző fiatal nő. 20 éves,nem nézhet ki 40-nek. Meg még mindig jobb mint azok a koravén lányok akik 15 évesen 30-nak néznek ki,meg a kacsaszájú műseggű kardashianek és társaik,hogy a shegge nem férne be az ajtón kb.
Tökéletes nincs,nyilván nem tökéletes,de nagyon szép. Nézzétek meg itt,ne mondjátok hogy nem néz ki jól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!