Jenna Ortega a leggyönyörűbb nő a világon? Tökéletes?
Nincs semmi irigység. 16 éves lányokat játszik. Nekem meg nem tetszik az, aki be tud állni a 16 éves lányok közé, mert nem néz ki felnőtt nőnek. Nem vagyok pedofil.
A ferfiak tobbsege erosen vonzodik a 16 éves(nek kinéző) lányokhoz. 16-22 kozott van csúcson a női vonzerő. Ebben nincs semmi pedofil. Persze ezt a tényt lehet utálni, de attól még tény marad.
El kell keserítselek, a legtöbb ember (köztük én is) a korabeliekhez vonzódik, azon belül is ahhoz, aki kb. úgy néz ki, mint amennyi idős, de semmiképp sem úgy, mint egy gyerek.
Ha nálad baj van a toronyban, az a te bajod, de tegyetek magatoknak egy szívességet és ne akarjátok másnak megmondani, hogy kihez vonzódjon, főleg ne ilyen popdarwinista moslékkal indokolva.
Téged kell, hogy elkeserítselek, a férfiak többségét a fiatalság vonzza. A számoktól fél mindenki, de ha külsőre kell ítélni, elég egyértelmű a helyzet.
Hatalmas mintán végzett kutatás átlagos férfiak körében, ami össze lett vetve a férfiak által vonzónak ítélt lányok/nők korával. Az eredmény magáért beszél: [link]
Persze ettől te még vonzódhatsz nénikhez, de mint látod, nem vagytok túl sokan, legfeljebb sokaknak nincs lehetősége másra. Én addig dugok Jennához hasonló tiniket, amíg csak bírok :D
" Mivan ennyire fáj, hogy férfiaknak tetszenek vékony, alacsony lányok? Az irigység ugye…"
Ennyire ne legyél már frusztrált! Főleg, mivel tényleg vannak pasik, akik a kertitörpékre buknak.
*magas nő, aki a kutyának sem kell és irigyli az alacsony lányokat, aki népszerű a férfiak körében* KERTITÖRPE!! Jó, te meg zsiráf vagy😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!