Ez volna a mid life crisis? 🤔
Negyvenes éveim közepén férfiként. Mostanra egész jól megy. Nem én vagyok Mészáros Lölő, de nincsenek gondok.
És úgy érzem itt az idő megvenni dolgokat, hogy megtalasztaljam milyen érzés az élet velük. Nem örökre megtartani csak élményeket szerezni.
Olyasmire gondolok, hogy egy nyitott tetejű autó, vitorlás hajó, ilyesmi.
Húsz évesen nem volt rá pénzem. Most van.
Persze a környezetem azzal húz, hogy ilyen korban "meghülyülnek a férfiak"... 😃
Én nem érzem annak magam. Boldog életem van a feleségemmel.
Tényleg gáz, ha ilyesmiket veszek?
Megteheted, vegyed. Élvezd.
Tök mindegy kinek mi a véleménye. Meg mit szól. Engem olyan 25 éves koromig érdekelt... kár hogy odáig is érdekelt.
Egyszer élsz.
"Nem örökre megtartani csak élményeket szerezni."
Én biztos nem vennék csak azért cabriót meg vitorlást, hogy egy ideig villogjak vele aztán eladnám a francba.
Miért, ha van pénzem egy hajóra, akkor már nem is fontosak az emberi kapcsolatok? 🤔
Ha megszeretnéd tapasztalni pl e kettőt, még ha egy hajókázás, vagy nyitott autó, akkor csináld. Csak kérlek, ne legyen negativ csalódásod. Próbáld meg elvárás nélkül "majd elkezdem és érzem magam ahogy" alapon vedd meg ezeket.
Csak nyugodtan!! Sőt!!
Nem tűnsz felelőtlenül, meghülyültnek. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!