Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez minden tinivel így van?...

Ez minden tinivel így van? Elmúlik?

Figyelt kérdés

Szeretek suliba járni és szeretek tanulni. Kitűnő vagyok, de mostanában nagyon más lettem. Csomó új embert ismertem meg és velük jöttek ugye a bulik is😳 Legszivesebben csak szórakozni járnék el most már, barátokkal akarok lógni 24/7 stb.

Ez viszont csak az "egyik felem", mert igazából nem akarok nem tanulni, nem suliba járni és ami a legrosszabb nem bekerülni az egyetemre amit már rég kinéztem.

Más is átment ezen a "bulizós korszakon"? Ha igen, elmúlt és soká múlt el? Nem akarom hogy ilyen butaságok eltereljék a figyelmem a célom felől! Úgy néz ki minden barátommal ez van😀 (Egyébként ne gondoljatok túl rosszra heti egy max két buliba szoktam menni, de utána annyira hiányzik és mindig akörül forognak a gondolataim. Ja és ha valakit érdekel 17/L)

2016. nov. 27. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi baj, a mérték és az arányok a lenyegesek.

Ha azt sikerult tartani, akkor megy mindketto egyszerre.

2016. nov. 27. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt csak en nagyba leszartam a sulit. nem ia mentem tovàbb felső oktatàsba.
2016. nov. 27. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem az írásod alapján, hogy max 15 lehetsz :) Olyan kis aranyos, jókoslányos stílusban fogalmazol :D

Teljesen normális, nekem felnőttként is megmaradt. Ettől még bekerültem az egyetemre, és a munkám is jól végzem hétköznap. Igen, az embernek két fele van ;)

2016. nov. 27. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!