Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért gondolnak nagyon nagyon...

Miért gondolnak nagyon nagyon rosszat az összes Borsodiról?

Figyelt kérdés

Nekem 2 barátom is volt borsodból az egyikkel még mindig együtt vagyok, mindegyik nagyon rendes volt amugy, dolgozik szépen beszél velem, megértő, nem lop, nagyszerű ember. Mind kettő pasi nagyon normális borsodi. Anyám barátnője is borsodi voltunk náluk, szép házuk van és nem is bunkó emberek.

Nekem Miskolc is tetszett mint város, nem volt ott semmi gáz.

2023. jan. 16. 16:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
borsod sorsod
2023. jan. 16. 16:17
 2/3 nemaRendőrség ***** válasza:
100%
Sose hittem volna hogy úgy fognak rólam beszélni mint a fekákról a liberálisok xdd
2023. jan. 16. 16:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem a borsodiakról gondolnak rosszat, hanem a gypokról. Márpedig ők sokan vannak Borsodban.

Az én családom Borsodi. Nagyon szegregált hely, két világ él egymás mellett és alig keveredik. Itt Pesten jóval inkább. Itt általában nem lehet megmondani egy magyarról, vagy gyporól, hogy milyen ember ránézésre és együtt is látni őket sok helyen. Ott messze nincsenek így felzárkózva, plusz a magyarok is sokkal konzervatívabbak. Ez pedig annyira elzárja a kettőt egymástól, hogy szinte semmi lehetőség a keveredésre. Most mondhatnék példákat, de mindenki tudja már fejből a hasonlókat, plusz az csak olaj a tűzre. Viszont nem csak a magyarok és a gypok között van így. A svábok szintén szegregálva élnek.

2023. jan. 16. 23:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!