Mit csináljak szerintetek?
Sziasztok!
Legjobb barátomat, és a családját elhívták egy fiú 18. születésnapjára. A fiúnak a barátai, családja, és ismerősei lesznek ott. A barátnőm nincs senkivel barátságban ott, így azt szeretné menjek, nyilván előtte megkérdezik mehetek-e. Én nagyon nem szeretnék belerondítani semmibe, főleg, hogy se az ünnepelt, se a családja, senki nem ismerne. Úgyhogy nem szeretném, ha elrontanám a születésnapot, főleg, hogy én se örülnék neki, ha valaki akit meghívtam, az hozna valami idegent akit meg nem hívtam meg, még akkor sem ha megkérdezte mehet-e az idegen. Viszont ha meg megengedik, hogy menjek, nem tudom mit csináljak, elmenjek, vagy utasítsam vissza. Az nem lenne gáz, ha az után mondanám vissza miután belementek? Teljesen tanácstalan vagyok, ti mit csinálnátok? Remélem érthető!
Normális, kedves válaszokat várok! Köszönöm!
"A barátnőm nincs senkivel barátságban ott, így azt szeretné menjek"
De akkor ő is minek megy?!
Csináljatok ketten külön programot és akkor arra hivatkozva nem mentek, azt kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!