Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek? Hatalmas nagy...

Mit tegyek? Hatalmas nagy hülyeséget tettem részegen.

Figyelt kérdés

Az történt, hogy egy erősen túltolt bulin sikerült magam olyan részegre inni hogy azt se tudtam mit csinálok. Teljesen kiesett, csak arra emlékszem hogy valami hatalmas nagy balhét csináltam, elmondták nekem másnap a többiek, és egyszerűen nem tudtam elhinni hogy ez tényleg én voltam. Arra ébredtem reggel hogy tönkretettem a párkapcsolatom, a baráti kapcsolataimat, mindenki szemében egy olyan ember vagyok aki egyáltalán nem én vagyok, egyszerűen az az egész este teljesen ellentmond annak hogy milyen vagyok. Nem szeretném ezt részletezni, de soha nem akarok rosszat senkinek, mégis egy rosszindulatú agresszív szemétté váltam mindenki szemében. Egyedül maradtam, hiába próbálok magyarázkodni, bocsánatot kérni, jóvátenni, szóba sem állnak velem.

Teljesen összetörtem, egész nap csak az öngyilkosságon gondolkozom, drogokon amik úgy szétroncsolják az agyam hogy elfelejtem az eddigi életemet, bántottam magam, nem tudok elmenekülni magam elől, nem tudom mi tévő legyek.

2023. jan. 3. 14:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem történt megcsalás és semmi ehhez hasonló. Egy nagy kiabálásról volt szó alapvetően, ami egy apróságból indult, de mint mondtam nem egészen tiszta, senki sem emlékszik az este minden részére.
2023. jan. 3. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
10. Oké, de maradjunk a valóságban, nem a ph-ot nézzük.😂
2023. jan. 3. 15:47
 13/14 anonim ***** válasza:
81%
11. Kerdezo. Egy nagy kiabalas miatt tortent mindez. Hat eleg furcsa story.
2023. jan. 3. 15:51
 14/14 anonim ***** válasza:

"El sem tudom képzelni mi olyat lehet csinálni, hogy egyszerre minden elcsesződjön.."

Képzeld el, hogy a házibuliban ahol a párommal és a barátaimmal vagyok, megjön a pizza futár és beoson vele egy kóbor macska... A macskát megkínozzuk a pizzás fiúval, röhögünk rajta és ennek örömére ott helyben lefekszünk egymással.

Na nekem ettől csesződne el a párkapcsolatom is és az összes baráti kapcsolatom is.

2023. jan. 3. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!