Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek? Hatalmas nagy...

Mit tegyek? Hatalmas nagy hülyeséget tettem részegen.

Figyelt kérdés

Az történt, hogy egy erősen túltolt bulin sikerült magam olyan részegre inni hogy azt se tudtam mit csinálok. Teljesen kiesett, csak arra emlékszem hogy valami hatalmas nagy balhét csináltam, elmondták nekem másnap a többiek, és egyszerűen nem tudtam elhinni hogy ez tényleg én voltam. Arra ébredtem reggel hogy tönkretettem a párkapcsolatom, a baráti kapcsolataimat, mindenki szemében egy olyan ember vagyok aki egyáltalán nem én vagyok, egyszerűen az az egész este teljesen ellentmond annak hogy milyen vagyok. Nem szeretném ezt részletezni, de soha nem akarok rosszat senkinek, mégis egy rosszindulatú agresszív szemétté váltam mindenki szemében. Egyedül maradtam, hiába próbálok magyarázkodni, bocsánatot kérni, jóvátenni, szóba sem állnak velem.

Teljesen összetörtem, egész nap csak az öngyilkosságon gondolkozom, drogokon amik úgy szétroncsolják az agyam hogy elfelejtem az eddigi életemet, bántottam magam, nem tudok elmenekülni magam elől, nem tudom mi tévő legyek.

2023. jan. 3. 14:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
költözz argentínába és változtass nevet, még nem késő
2023. jan. 3. 15:11
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Minek iszik aki nem bírja
2023. jan. 3. 15:12
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

Bizonyára van egy kör, amelyik képes összekötni a most tőled elidegenített barátaiddal. Ezekben az emberekben bízhatsz, - hogy hírét viszik idővel, milyen változásokon mentél keresztül!

Ehhez azonban meg kell változnod!

Alkohol fogyasztását ajánlom drasztikusan nullára csökkenteni, - következetesen érdemes elutasítani minden fogyasztására invitálást, akár mennyire is "jót akar a cimbi"!

Aztán nem kellene abbahagyni a társaságban megjelenéseket és lassan, kicsi léptekkel újra lehet építeni a kapcsolatokat, a bizalmat!

Az a baj az ilyen kaliberű cselekmények következményeivel, hogy az emberek a negatív hatásokat egy életre megjegyzik és a nehezen, - évek, évtizedek alatt - felépített bizalmat a másodperc töredéke alatt le lehet rombolni az agyagos földig. A megtört bizalom egy életre szóló seb, amelyet felszakítani időről-időre lehet esély, de elmúlni soha nem fog!

Igen komoly, aprólékos kihívás egy bizalmi köteléket visszaépíteni!

2023. jan. 3. 15:19
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Hat ne igyal tobbet. Ha nem tudod jovatenni a dolgokat, vagy nem fogadjak el, akkor ezt a tarsulatot el kell engedni es ujra felepiteni magadat, most mar onkontrollal, jozan esszel nem az osztonlenyek szintjen vegetalva.
2023. jan. 3. 15:20
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

El sem tudom képzelni mi olyat lehet csinálni, hogy egyszerre minden elcsesződjön.. Én is ittam már ilyenre magam meg a haverjaim is. Összevesztünk bevertük egymás képét, másnap elmentünk a másikhoz nevettünk rajta egy jót aztán ennyi..ment minden tovább. Elég nagy sznob társaság lehet ez. Vagy csak túlfújják az egészet, ha már nem is emlékszel semmire könnyű kitalálni dolgokat és téged hibáztatni mindenért. Ciki az ilyen amikor kiesnek dolgok, de olyan nagy f*szságot lehetetlen csinálni, hogy mindenki otthagyjon másnapra, ha meg igen akkor nem voltak igazi barátok.

Fel a fejjel, van ilyen! Ha nem segítenek és megbeszélni sem hajlandóak akkor én úgy lennék vele, hogy ott r*hadjon meg az összes ahol van ezek nem is voltak barátok..

2023. jan. 3. 15:25
 6/14 anonim ***** válasza:
71%
5. Szerintem mivel rament a parkapcsolata is, lehet egy megcsalas, nem is akarmilyen. Oszinten remelem, hogy tevedek. Mert minden mas kijavithato, ez nem biztos.
2023. jan. 3. 15:29
 7/14 anonim ***** válasza:
41%
Valami már a piálásod előtt se lehetett rendben az életeddel szerintem.
2023. jan. 3. 15:30
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
6. Milyen az a nem akármilyen megcsalás? A megcsalás az megcsalás és pont. Na jó max olyan lehet, hogy megcsalod a párodat a haverod párjával, de akkor sem csak ő lenne a hibás, hanem a másik fél is és nem csak őt rekesztenék ez miatt ki. 2 ember kell ehhez is, bár könnyebb egy olyanra fogni a dolgot és azt hibáztatni a ki a világáról nem tudott és meg is van a legnagyobb bűnbak még a másik “ártatlan” mert kihazudta, kihasználta ezt a helyzetet..
2023. jan. 3. 15:35
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
Konkretumok nelkul altalanossagban ehhez csak elmeleteket tudunk gyartani kb. a "ragozzuk a semmit" szintjen.
2023. jan. 3. 15:35
 10/14 anonim ***** válasza:
41%
8. Mondjuk a feleseg baratnojevel, anyjaval, hugaval, noverevel, mozaikcslad eseten a nevelt lannyal, esetleg heteroszexualisan mas ferfival megcsalni azert eleg extrem. >;-)
2023. jan. 3. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!