Megdobjalak egy lélekemelő idézettel?
Figyelt kérdés
Ird le egy mondatban a problémád, fájdalmad és próbálokk rajta enyhíteni:)2023. jan. 3. 13:27
21/24 anonim válasza:
A legjobb barátom elvesztése a fájdalmam 😢 21/F
22/24 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Idézd vissza a szép emlékeket és örülj, hogy barátok voltatok. Rossz lesz egy ideig, ilyen a gyász, de majd egy idő után csak az emlékek lesznek.
:'(
2023. jan. 7. 18:31
23/24 anonim válasza:
#12 voltam és én is köszönöm szépen az idézetet, illetve a kedves kommentet! :)
Nagyon találónak érzem, meg elég sokat is gondolkodom mostanság az önszeretet témán, ami határozottan egy olyan dolog, amit gyakorolnom kell még.. De legalább most kaptam hozzá egy plusz löketet:)
Még egyszer köszönöm Kérdező, és szép hétvégét mindenkinek!
24/24 anonim válasza:
A valóságban az a jó, hogy még élünk, a vágyainkban pedig az, hogy néha másképp szeretnénk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!