Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Megdobjalak egy lélekemelő...

Megdobjalak egy lélekemelő idézettel?

Figyelt kérdés
Ird le egy mondatban a problémád, fájdalmad és próbálokk rajta enyhíteni:)

2023. jan. 3. 13:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Fáj az életem meg a nem létező 3,14nám is.
2023. jan. 3. 13:30
 2/24 anonim ***** válasza:
Súlyos depresszióból igyekszem kigyógyulni. 22L
2023. jan. 3. 13:31
 3/24 anonim ***** válasza:
Sulyos depresszió és rossz párkapcsolat. Jól jönne az idézet :)
2023. jan. 3. 13:42
 4/24 A kérdező kommentje:

Az életben vannak örömek és fájdalmak egyaránt. A kulcs az, hogy hajlandó vagy-e elfogadni és megengedni magadnak hogy átéld mint a kettőt.

2023. jan. 3. 14:08
 5/24 A kérdező kommentje:

Már elhatároztad magad, megtetted a kezdő lépéseket, és most mindent megteszel, hogy jobb életed legyen. Sok ilyen bátor, elszánt emberre lenne szüksége a világnak. Így tovább:)

2023. jan. 3. 14:10
 6/24 A kérdező kommentje:

Merj szembenézni az életed hiányosságaival! Ne félj attól, hogy mi fog történni, mert valami biztosan fog, ezt te befolyásolod. Ami rossz, nem létező, hagyd magad mögött és nyiss egy új élet felé. Megérdemled a szeretetet, nemcsak másoktól de önmagadtól is:)

2023. jan. 3. 14:13
 7/24 anonim ***** válasza:
Jövő héten vizsgázom matekból. Erre kérek szépen egy idézetet!
2023. jan. 3. 15:36
 8/24 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen köszönöm, 3-mas vagyok :) Nagyon sok igazság van abban, amit leírtál :)
2023. jan. 3. 16:08
 9/24 anonim ***** válasza:

Miért is ne.

Látássérült vagyok, a látásom fokozatos romlása miatt már nem tudok a régi hobbijaimnak hódolni, úgy mint olvasás, videójátékozás, társasozás. Van egy nyaralónk eg ykis kerttel, megszerveztem a felújítást, de érdemben én nem tudtam hozzányúlni, mert nem látok elég jól hozzá. Szeretnék kertészkedni, de nagoyn zavar a napfény és amúgy sem látom hol milyen növény van, hogy áll a virága, milyen a levele, stb...

Tulajdonképpen elvesztettem a cselekvőképességemet, minden hobbimat és ötletem sincs mivel töltsem az időmet. A hangoskönyvek már a könyökömön jönnek ki. Csak bszom az időt a GYK-n, és közben telik az élet, amihez én nem tudok hozzányúlni olyan szinten, ahogy szeretnék.

Ez lenne az én problmám. Vígasztlaj meg, Kérdező Coelho;)

2023. jan. 3. 17:37
 10/24 anonim ***** válasza:
Inkább pénzzel dobj meg, az kéne.
2023. jan. 3. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!