Mennyivel több időt töltenek az emberek wc-n nem egészségügyi okokból, miután az ott feltétlenül szükséges dolgokat elvégezték?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy vannak, akik akár 20-30 percet is pluszban bent maradnak utána, és nem egészségügyi okokból húzódik el. Mit lehet ott tenni? Kikre jellemzőbb, férfiakra, vagy nőkre?2023. jan. 1. 20:35
1/5 anonim válasza:
Nemtudom, nálunk szerencsére senki nem csinálja ezt.
2/5 anonim válasza:
Aki a wc-n űlve fél óráig szagolja a saját szarát azzal valami baj van agyilag
3/5 anonim válasza:
Szerintem a férfiak. A mi családunkban is volt ilyen jelenség. Gyerekként láttuk, hogy a nagybácsi vitte a wc-re az újságot. A mama is mondta, hogy a férfiak természetüknél fogva több időt töltenek ottbent.
A kapcsolataimban is feltűnt, hogy inkább a srácok azok, akik viszik magukkal a telefont a wc-re.
4/5 anonim válasza:
Bátyám szokott fél órákat ücsörögni ott. Régen az újságot vitte, ott olvasta ki. Most meg a telefont viszi, olyankor nézi meg az értesítéseket, hírfolyamot meg ilyesmi.
5/5 TappancsMancs válasza:
Szerintem ez abból alakul ki, ha neheze megy neki és utána ahhoz visz újságot. Kétlem, hogy aki gyorsan végez az is ücsörögne a retyón. :) Az újság tuti csak később jön hozzá és nem a retyón való újságolvasás a cél vele. De ez a saját tippem. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!