Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » T.i is bezárnátok egy 1...

T.i is bezárnátok egy 1 négyzetméteres cellába élete végéig aki tűzijátékozik meg petárdázik? engem getszire idegesít ez a zaj, olyan mintha háború lenne

Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 21:00
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
0%
Elképzellek benneteket ahogy nézitek beüvegesedett szemmel a durranó fényeket, szátok nyitva, mindkét szélén csorog kifele a nyál, a gatyátokba beélvezve hörgitek, Jóójdeszép jóójdedurran, jóójdefényes.... 😁 Az emberi faj csúcsa, már csak a ketrecek hiányoznak meg a zoo csemege amit dobálunk nektek. 😂
2023. jan. 23. 11:50
 52/56 anonim ***** válasza:
100%

Húha neked aztán anyu apu nem rakta magasra a lécet...

Így ítélkezel,ez alapján.

Háát figyu megmondom az őszintét, tényleg nem te vagy a legélesebb kés a fiókban akivel valaha vitát nyitottam tehát nem is értem miért válaszolok erre.Jó idióta kis élősködő féreg vagy és még idegesítő is.Grat anyunak meg apunak sikerült még egy c típusú állampolgárt világra hozni

2023. jan. 23. 14:04
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

51 elfelejtettem kérdezni hogy miért is utálod azt aki pyrozik?Tehát lehet jó ember is aki pyrozik meg kedves és kijárhatta az egyetemet meg mittudomén milyen szerinted csak attól lesz f.

aszfej és buta h pyrozik 👏👏👏😔😔Itt tartasz még mindig.Csak gratulálni tudok neked.Bár nem neked kéne hanem annak aki rájött h te fogykos vagy és nem küldött orvoshoz

2023. jan. 23. 14:12
 54/56 anonim ***** válasza:
0%

"Húha neked aztán anyu apu nem rakta magasra a lécet."

És mondja ezt egy emberként olyan szinten vegetáló lény aki durrogástól élvez.... Ajaj, van baj! 😁

2023. jan. 24. 13:17
 55/56 anonim ***** válasza:
100%
Úhh...Na mindegy maradjunk annyiban, hogy még mindig nem érted a lényeget.Sajnálni tudlak csak, hogy a drágalátos fejedben az értelem az átlag alatt van.Én kifejtettem, h a sajnálkozással és mindenben a szar keresésével nem jutunk előrébb.Ezért tartasz MÉG MINDIG itt.
2023. jan. 24. 15:21
 56/56 anonim ***** válasza:
100%
De látom azt is, hogy rosszindulatú ember vagy valójában aki a mások talpa alatt van nap mint nap.54 te tényleg nem tudod milyen embernek lenni és az adottságainkat kihasználni.De a hiszti az év 365 napján az megy ezerrel amiatt az egy vagy két nap miatt az évben.Azthiszem nálad a baj sokkalta nagyobb mint nálam :DD
2023. jan. 24. 15:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!