T.i is bezárnátok egy 1 négyzetméteres cellába élete végéig aki tűzijátékozik meg petárdázik? engem getszire idegesít ez a zaj, olyan mintha háború lenne
Húha neked aztán anyu apu nem rakta magasra a lécet...
Így ítélkezel,ez alapján.
Háát figyu megmondom az őszintét, tényleg nem te vagy a legélesebb kés a fiókban akivel valaha vitát nyitottam tehát nem is értem miért válaszolok erre.Jó idióta kis élősködő féreg vagy és még idegesítő is.Grat anyunak meg apunak sikerült még egy c típusú állampolgárt világra hozni
51 elfelejtettem kérdezni hogy miért is utálod azt aki pyrozik?Tehát lehet jó ember is aki pyrozik meg kedves és kijárhatta az egyetemet meg mittudomén milyen szerinted csak attól lesz f.
aszfej és buta h pyrozik 👏👏👏😔😔Itt tartasz még mindig.Csak gratulálni tudok neked.Bár nem neked kéne hanem annak aki rájött h te fogykos vagy és nem küldött orvoshoz
"Húha neked aztán anyu apu nem rakta magasra a lécet."
És mondja ezt egy emberként olyan szinten vegetáló lény aki durrogástól élvez.... Ajaj, van baj! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!