Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » T.i is bezárnátok egy 1...

T.i is bezárnátok egy 1 négyzetméteres cellába élete végéig aki tűzijátékozik meg petárdázik? engem getszire idegesít ez a zaj, olyan mintha háború lenne

Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 21:00
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
0%
Ja és az ellőtt kezű kislányról nem is szóltunk még, az is az egyik szép példányotok műve.
2023. jan. 19. 12:03
 42/56 anonim ***** válasza:
41%
Példányunk??Te vagy az npc öcsém.Fogd be a pofádat ne parancsolgass mert aki balesetet okoz az vagy szarul használja vagy súlyosan hibás a termék ami felismerhető.Szóval ja te ez alapján ítélkezel mert egy görcsös hülye kis bzi vagy.Én 20 éve tűzijátékozok és senki nem sérült meg semmi nem gyulladt ki.Szóval ja te fogd be te kis szarházi
2023. jan. 19. 15:39
 43/56 anonim ***** válasza:
100%
És én minek adakozzak?Mert valaki szarul használta a tűzijátékot?Egy más városban egy más ember.Really??Ennyire buta még te se lehetsz!!
2023. jan. 19. 19:04
 44/56 anonim ***** válasza:
0%

"Én 20 éve tüzijátėkozok..."

Tõs gyökeres igazi proli vagy az utolsó sejtedig. Sajnos jogosult vagy szaporodni. 😱😱😱

2023. jan. 20. 09:29
 45/56 anonim ***** válasza:
21%
Bajod van? Kussolj gyøkszike nem találtam a 20 év alatt embert ki lapot osztott neked.Sajnos még mindig hisztizel mint egy hatéves óvodás kislány... Hagyjuk inkább fogadjuk el h nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
2023. jan. 20. 10:10
 46/56 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon buta vagy h képes vagy a tűzijátékot hibáztatni és nem azt az embert aki szarul használja.Mindegy menj csak te félvén házsártos zsémbes negyedagyú...
2023. jan. 20. 10:12
 47/56 vyrob ***** válasza:
77%

Nem baleset történt hanem a fajtátok egyik példánya kiégetett és tönkretett két lakást a proli szórakozásotokkal. Utaljátok nekik a fizetéseiteket Ez a minimum ?? ? XD

Gyenge elméjűek kedvéért: A cigaretától meg heti szinten gyullad ki lakás mért nem amiatt háborogsz hogy a cigaretta mért legális mi és hogy mennyi kárt okoz heti napi szinten ? Mért a tűzijátékon csámcsog minden nagyokos idióta ami ritka mint a fehér holló ?

Ezek pszichopaták amiket kiemelsz ..megint a degenerált hülyéket hasonlítod a normális többséghez lakás autót bármivel fel lehet gyújtani gyereket bármivel meg lehet sebesíteni De nem a tárgy a hibás !! Gondolok arra mikor két rohadék szorakozásból a vonat üveget dobták be kővel és a kis fiu agyrászkodást szenvedett valamint nem mindenki dobálja be a másik ablakán és veri ezen magát vagy élvezi hogy másnak kárt okozhat a tűzijátékával ez egy szűk kisebbség és ezeket igen is bűntessék

De azért csámcsogsz te is a tűzijáték károkon mert ritka ugye egy karácsonyfa tűzön nem lehetne ennyire rossz indulatúan szitkozódni meg aki a tüzet okozta annak halálát és mentális állapotát bátran felemlegetni ...

2023. jan. 21. 14:57
 48/56 vyrob ***** válasza:
80%
A kiégett lakás alatti lakó lakása is tönkrement. Remélem adakoztak nekik is prolik ? Tudod hogy az Avas lakótelepen ahol sok a c tipusu állampolgár hányszor volt már lakástűz cigaretta miatt? Remélem akkor is verted magad hogy ezek a proli bagósok :)
2023. jan. 21. 15:04
 49/56 anonim ***** válasza:
41%
Áhh vyrob haggyjad ezeket.Tök mindegy tényleg mit modasz nekik ők csak a szart látják mindenben.Ha a másik vélemémye eltér az enyémtől akkor azt utálom mert az csak egy fasz lehet logic nagyjából
2023. jan. 21. 21:26
 50/56 anonim ***** válasza:
41%
Már én is leszarom. Akkor jöjjenek pofázni amikor az 50mm es dumbum titános vetőst gyújtom.Majd felé fordítom
2023. jan. 22. 11:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!