Volt már, hogy úgy ültél le valakivel,hogy egy felszínes beszélgetés lesz, és életmegváltoztató élménnyel álltál fel az asztaltól? Hogy történt, milyen témában?
Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 14:46
2/4 anonim válasza:
Enyhe off topic, de az informatika tanárom a kedvencemmé tette a tárgyat, pedig piszkosul rühelltem, úgy ültem be órára hogy f*szomat, mégegy lélekölő, üres 45 perc. Mindig azt mondta, a rosszul teljesítő diáknak az a baja, hogy nem érdekli az anyag, ezért mindent meg fog tenni, hogy felkeltse az érdeklődésünket. Én ilyen tanárt még nem láttam, teljesen megváltoztatta azt, ahogy a pedagógiát, és magát a tanulást láttam.
3/4 anonim válasza:
Igen, egy munkahelyi óévbúcsúztatón mellém ült egy kolléga, akivel azelőtt legfeljebb rövid hivatalos megbeszélésünk volt, semmit nem tudtunk egymás magánéletéről. Elkezdődött köztünk egy kis udvariassági beszélgetés, amiből lett egy összetegeződés, nevetgélős beszélgetés, ismerkedés, majd nem egészen 3 év múlva házasságkötés. :)
4/4 A kérdező kommentje:
2-3 Hát ezek szuper történetek.
Nem gondoltam hogy ennyire beletaláltok a kérdésbe!
2023. jan. 1. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!